David Clupés i Xavier Valls portaran la torxa dels Special Olympics

Demà arribarà per mar a la ciutat de Barcelona la torxa dels Special Olympics, que recorrerà diverses ciutats catalanes fins arribar el 4 d'octubre a Andorra, on se celebrarà l'acte d'inauguració dels Special Olympics i s'encendra el peveter. David Clupés, director i presentador del "Tot gira" de Catalunya Ràdio, i Xavier Valls, presentador de "Gol a gol" a TV3, seran rellevistes de la torxa durant el recorregut

Els Special Olympics són un dels esdeveniments esportius més importants per a les persones amb discapacitat intel·lectual. Se celebra un cop cada 4 anys, des de l'any 1988, i s'han celebrat periòdicament en terres catalanes. Aquesta és l'11a edició, que es disputarà a Andorra i la Seu d'Urgell sota el lema "El millor és qui ho intenta". Hi participen 1.500 esportistes de tot el món.

Demà es dona el tret de sortida amb l'arribada de la torxa a Barcelona i l'inici del recorregut que la portarà per diferents ciutats catalanes, fins arriba el 3 d'octubre a la Seu d'Urgell i el 4 a Andorra, on se celebrarà l'acte inaugural dels Special Olympics.

David Clupés i Xavier Valls seran dos dels rellevistes que portaran la torxa en un dels trams.

A més, TV3 i Catalunya Ràdio dedicaran diversos espais als Special Olympics, des de demà fins que s'acabin el 7 d'octubre.

tv3.cat

esport3.cat

catradio.cat

Anar al contingut