"Cuines: menú d'estiu" convida a seguir cuinant durant l'estiu

Amb l'arribada de l'estiu, el programa "Cuines" canvia d'horari i adapta el format. Del 24 de juliol a l'1 de setembre, a les 13.30, Marc Ribas presentarà "Cuines: menú d'estiu" i proposarà menús d'estiu per a qualsevol imprevist.

El programa "Cuines", presentat per Marc Ribas, adapta el format amb l'arribada de l'estiu. Així, a partir del dilluns 24 de juliol i fins a l'1 de setembre, el programa avançarà l'horari a les 13.30 i presentarà una nova proposta. Amb el títol "Cuines: menú d'estiu", Marc Ribas proposarà menús d'estiu per a qualsevol imprevist: des de la visita sorpresa dels sogres, passant per un aniversari amb persones intolerants al gluten, fins a un àpat refrescant per combatre l'onada de calor o menjars del món per a qui es queda a casa i no viatja aquest estiu.

Marc Ribas, que presentarà i acomiadarà cada programa des del mercat de Blanes o des de la cala Banys de Lloret de Mar, prepararà menús fàcils, ràpids i econòmics, per quedar bé en qualsevol situació. A l'estiu, als que els agrada menjar, mengen més i millor, i els que cuinen bé, cuinen més i millor. Per tant, "Cuines: menú d'estiu" és el programa ideal per als amants de la cuina i del bon menjar.

tv3.cat/cuines

facebook.com/cuinesTV3

twitter.com/cuinesTV3

instagram.com/cuinesTV3

Anar al contingut