"Crackòvia" en fa 250

Aquest dilluns, a partir de les 21.55, "Crackòvia es vestirà de gala per celebrar el programa 250. Amb l'ajuda dels Manolos s'ha preparat una gran festa amb el retorn dels personatges que han format part del programa durant 9 temporades.

Josep Lluís Núñez (Carlos Latre) i Joan Gaspart (Pep Plaza) prepararan un pastís per al programa. Sergio Ramos (Jordi Rios) visitarà Cristiano Ronaldo (Bruno Oro) per investigar el seu flirteig amb el PSG.

Mentrestant, Lionel Messi anirà a un metge molt especial per estar a punt per al clàssic. A més, a la festa també hi assistiran Joan Laporta (Queco Novell), Andoni Zubizarreta (Cesc Casanovas) i, si té sort, Manolo Lama (Raúl Pérez) es trobarà per fi amb el seu estimat "Bicho".

"Crackòvia" es va estrenar a TV3 el dilluns 15 de setembre del 2008 seguint l'estela de "Polònia", que ja feia dues temporades que estava en antena. L'objectiu era analitzar en clau d'humor l'actualitat esportiva, fent èmfasi especial en el món del futbol i de l'activitat de Barça, Madrid i Espanyol. Aquells dies Pep Guardiola s'estrenava com a entrenador del FC Barcelona, Cristiano Ronaldo encara no havia fitxat pel Madrid i Daniel Sánchez Llibre encara trigaria a deixar la presidència de l'Espanyol.

Durant aquestes vuit temporades s'han gravat més de 2.600 esquetxos, han aparegut més de 400 personatges i han passat pel programa més de 30 actors/imitadors. "Crackòvia" ha tingut personatges, frases i moments memorables, com són el Carles Puyol (Jordi Rios) amb la seva inseparable Queca, "els euros!" del Núñez de Carlos Latre, el Putu Gusi Luz (Oriol Cruz), el Pim-pam de Guti (Xavi Serrano), el "¿por qué?" de Mourinho (Toni Albà), el "què és llegir??!" de Messi (Carlos Latre), el "pásame la piel" de Rosell (Bruno Oro) o el premonitori número musical de "Copa, Lliga i Champions" cantat pel Barça de la temporada 2008-2009.

Aquesta temporada "Crackòvia" ha incorporat molts personatges, com són Josep Pedrerol (Raúl Pérez), los Manolos (Alan Lillo i Raúl Pérez), Javier Mascherano (Cesc Casanovas), Ter Stegen (Albert Mèlich) o Nico Abad (Alan Lillo).

tv3.cat/crackovia
facebook.com/crackovia
twitter.com/crackoviadetv3
youtube.com/crackovia

#CrackòviaTV3

Anar al contingut