"Al cotxe" estiu
DILLUNS, A LES 22.55

Convidats que han fet canvis profunds a la seva vida, "Al cotxe" d'estiu

Dilluns, a les 22.55, s'emetrà el segon capítol d'"Al cotxe" d'estiu, un programa especial on els convidats seran diferents dels de la resta de la temporada. Els entrevistats compartiran amb l'Eloi Vila unes vides extraordinàries i aquesta setmana s'han seleccionat històries de persones a qui la vida ha posat a prova.

Aquesta setmana, "Al cotxe", els convidats que conversaran amb l'Eloi Vila són tres persones que han hagut d'entomar canvis profunds en les pròpies vides. Riscos, dificultats, reptes que els han fet valorar la vida d'una manera especial, més intensament.

Jahel Palatsí: "Som com dos Jahels, la Jahel malalta i la Jahel sana, les dues aprenen a viure de tres mesos en tres mesos".

Als 21 anys la Jahel va ser diagnosticada de càncer, des de llavors –i ara en té 30– s'ha sotmès a vuit intervencions quirúrgiques i desenes de sessions de quimioteràpia. El càncer se li ha reproduït tres vegades.

Fa poc més d'un any va decidir celebrar un casament molt especial, un casament sense promès, però amb centenars de convidats. Era una manera d'afrontar la crisi personal que la malaltia li havia causat. Diu la Jahel que va ser una manera "de sortir de l'armari" i explicar a tothom el seu estat de salut.

Joan Soler: "Dic 'mira, ja ho he decidit, vull ser capellà', i tota la família es va quedar mirant-me: 'però què diu, aquest?'"

Després de donar-hi voltes, intentant trobar un sentit a la vida i una professió que el fes sentir útil als altres, en Joan Soler va trobar el que buscava: un dia va deixar anar davant la família que volia ser capellà. Cinc anys més tard va entrar al seminari amb 16 companys més. D'aquella promoció només en van sortir dos, de capellans. En Joan Soler, que ha repartit el seu somriure permanent per l'Àfrica, ha tornat ara a Arenys de Munt, on porta la parròquia. L'experiència de gairebé deu anys en una regió molt pobra de Togo li serveix cada dia per posar les coses al lloc que els correspon. 

Francesc Mestre: "No hi ha murs, per a la gent de la meva edat. I, si n'hi ha, es poden saltar."

En Francesc Mestre va treballar d'empleat de banca durant 28 anys, el van prejubilar i va decidir fugir de la típica estampa de l'home gran que dona menjar als coloms.
El que no sabia llavors era que la professió que tenia en ment li obriria un món nou, coneixeria actors famosos i la seva imatge apareixeria en fulletons i anuncis. El Francesc es va oferir com a model. Vuit anys després fa de model publicitari i artístic, fa anuncis i ha fet de figurant en pel·lícules amb actors tan importants com Robert de Niro o Uma Thurman. A "Al cotxe" valora aquesta segona oportunitat que li ha donat la vida.

tv3.cat/alcotxe
twitter.com/alcotxetv3

spotify.com/alcotxetv3

#AlcotxeTV3

Anar al contingut