Conveni de col·laboració entre la CCMA i l'Associació Cultural per a la Tradició Musical

La Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals (CCMA) i l'Associació Cultural per a la Tradició Musical (TRAM) han firmat un conveni de col·laboració per tal de promocionar i difondre la cultura en el marc de les activitats que tindran lloc durant les edicions del 2018 i del 2019 del Tradicionàrius Festival Folk Internacional (Festival Tradicionàrius).

Segons aquest acord i amb relació a la missió dels mitjans de la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals de promoció i difusió de la cultura, la CCMA difondrà i informarà de les activitats culturals programades al Tradicionàrius Festival Folk Internacional.

L'Associació Cultural per a la Tradició Musical (TRAM) organitza el Festival Tradicionàrius, la mostra més important de la música d'arrel tradicional d'arreu dels països de llengua catalana. El Festival és alhora la plataforma i altaveu de les propostes més innovadores i experimentals i dona visibilitat al treball dels músics en l'àmbit de la creació i interpretació de la música tradicional.

En aquesta 31a edició del Festival Folk Internacional Tradicionàrius, que s'allargarà fins al 23 de març, hi participaran una seixantena de grups, procedents dels Països Catalans i de la resta de l'Estat espanyol i d'Europa. Un any més, el Festival combina els músics consagrats amb les figures emergents. A més de Barcelona, les actuacions d'enguany també tindran com a escenari Olot, Argelaguer, Porqueres, Celrà i Sant Boi de Llobregat.

Aquest acord s'emmarca en la missió de promoció i difusió de la cultura que té la CCMA, i en el seu compromís per garantir la cobertura dels grans esdeveniments culturals i dels festivals més rellevants del país, a través de la col·laboració amb aquelles institucions que treballen per al foment de la cultura, l'educació, la creació i la innovació.

ccma.cat

Anar al contingut