Els dissabtes 18 i 25 d'agost, a les 21.55

Continuen les aventures de l'agent 007 els dissabtes, a TV3

Els dissabtes 18 i 25 d'agost, a les 21.55, James Bond, l'agent secret britànic amant d'un bon Martini mesclat, però no agitat, continua les seves missions a TV3. Roger Moore protagonitza "Només per als teus ulls", "Panorama per matar" i "Moonraker", i Sean Connery, "Mai diguis mai més".

Dissabte 18 d'agost

NOMÉS PER ALS TEUS ULLS (For your eyes only)

Producció: Albert R. Broccoli per a Eon Productions, 1981 (Estats Units)
Direcció: John Glen
Durada: 124 minuts
Guió: Richard Maibaum i Michael Wilson, basat en l'obra d'Ian Fleming
Fotografia: Alan Hume (color)
Música: Bill Conti
Intèrprets: Roger Moore (James Bond), Carole Bouquet (Melina), Haim Topol (Milos Columbo), Lynn-Holly Johnson (Bibi), Julian Glover (Kristatos), Cassandra Harris (Lisl)

Un vaixell espia anglès naufraga accidentalment davant les costes gregues i James Bond ha de recuperar un dispositiu secret que els mariners no han tingut temps de destruir durant el naufragi. Un arqueòleg ha estat assassinat quan acabava de localitzar les restes del vaixell. Amb la intenció de venjar-lo, la seva filla Melina vol col·laborar amb James Bond. Les seves investigacions els porten successivament a Espanya, Cortina D'Ampezzo, Corfú i finalment a Grècia. James Bond haurà de perseguir els agents secrets fins al cim d'una muntanya escarpada on hi ha un antic monestir.

PANORAMA PER MATAR (A view to a kill)

Idioma versió original: anglès
Producció: Albert R. Broccoli i Michael G. Wilson, 1985
Direcció: John Glen / Durada: 125 minuts
Guió: Richard Maibaum, Michael G. Wilson, basat en l'obra d'Ian Fleming
Fotografia: Alan Hume (Technicolor)
Música: John Barry
Intèrprets: Roger Moore (James Bond), Christopher Walken (Max Zorin), Tanya Roberts (Stacey Sutton), Grace Jones (May Day), Patrick Macnee (Tibbett), Patrick Bauchau (Scarpine)

James Bond porta a Londres un microxip robat en un centre d'investigació soviètic. Aquest microxip és idèntic a un altre fet pels anglesos i, per tant, sembla que els soviètics han aconseguit descobrir els secrets britànics. Les sospites recauen en l'industrial Max Zorin, que, després d'haver fet una fortuna amb el petroli, ara és un magnat de l'electrònica. Zorin té també unes cavallerisses i els seus cavalls guanyen regularment, la qual cosa fa que el Jockey Club demani una investigació. El detectiu que investigava les cavallerisses és assassinat i James Bond va a la fastuosa recepció que fa Zorin per trobar la solució d'aquest misteriós afer.

Dissabte 25 d'agost

MAI DIGUIS MAI MÉS (Never say never again)

Idioma versió original: anglès
Producció: Europe Banking Co. Ltd., First National Bank of Chicago, Manufacturers Hanovers Ltd., Midland Montagne Leasing Ltd., PSO International, Taliafilm, Warner Bros. Pictures i Woodcote, 1983 (Gran Bretanya)
Direcció: Irvin Kershner
Durada: 136 minuts
Guió: Lorenzo Semple Jr., basat en un argument d'Ian Fleming
Fotografia: Douglas Slocombe (Technicolor)
Música: Michel Legrand
Intèrprets: Sean Connery (James Bond), Klaus Maria Brandauer (Maximilian Largo), Max Von Sydow (Ernst Blofeld), Barbara Carrera (Fatima Blush), Kim Basinger (Domino), Bernie Casey (Felix Leiter)

La perillosa organització criminal Espectre ha robat dos projectils nuclears. Ernst Blofeld, el cap d'Espectre, amenaça de fer esclatar els míssils si els països de l'OTAN no accedeixen a les seves peticions. El govern britànic envia James Bond, l'agent 007, a recuperar els míssils i matar Blofeld.

MOONRAKER (Moonraker)

Idioma versió original: anglès
Producció: Eon Productions i Artistes Associés, 1979 (Gran Bretanya i França)
Direcció: Lewis Gilbert
Durada: 120 minuts
Guió: Christopher Wood, basat en l'obra d'Ian Fleming
Fotografia: Jean Tournier (Technicolor)
Música: John Barry
Intèrprets: Roger Moore (James Bond), Lois Chiles (Holly Goodhead), Michel Lonsdale (Hugo Drax), Richard Kiel (Jaws), Corinne Clery (Corinne Dufour), Emily Bolton (Manuela)

La nau espacial Moonraker, que els nord-americans anaven a lliurar als seus aliats britànics, desapareix en ple vol. James Bond, que s'encarrega del cas, sospita que l'artefacte està en poder de l'organització criminal que dirigeix Drax. Bond li segueix la pista des de Venècia fins a Rio amb l'ajuda de Holly Goodhead, una agent de la CIA.

tv3.cat/ficcioicinema

Anar al contingut