"Coneixe's per entendre's" i "Entrenant al carrer", dissabte, a "Tot un món"

"Tot un món", l'espai de Televisió de Catalunya sobre diversitat cultural i immigració, s'acosta a les persones arribades d'arreu del món per saber què fan i quina ha estat i és la seva aportació a la societat catalana des que viuen aquí. Per conèixer els seus somnis, quins projectes tenen i per descobrir com s'han materialitzat en alguns estudis, en alguna feina o en algun negoci. S'acosta a les vides d'emprenedors, d'estudiants, de creadors i d'artistes per veure què creen, on treballen i com tiren endavant una iniciativa personal o participen en un projecte col·lectiu. A través de les històries dels protagonistes de "Tot un món", el programa descobrirà l'arrelament de les persones que han immigrat a Catalunya i que ja formen part del teixit social i cultural català.

Dissabte, 20 de maig, a les 10.50, a "Tot un món", les històries de la Cristina Zhang Yu i de l'Idrissa Camara.

"Coneixe's per entendre's"

La Cristina Zhang Yu sempre s'ha sentit molt catalana, i, després d'haver estudiat Psicologia i d'especialitzar-se en l'àmbit de l'educació intercultural, es troba en una situació en què sent la necessitat de conèixer la cultura xinesa en l'àmbit sociocultural, per poder identificar-se amb la seva part més xinesa. També té al cap la creació d'una novel·la gràfica sobre la història migratòria de la seva família, que serveixi com a xarxa de connexió entre persones que hagin viscut aquestes vivències.

"Entrenant al carrer"

L'Idrissa Camara va venir de Gàmbia sense saber com li aniria la vida aquí, però el que sí que tenia clar és que, fos com fos, la seva vida havia d'estar lligada al futbol. Aquí, l'Idrissa ha creat equips de nens que juguen al carrer, per ajudar-los a ser futbolistes, però, sobretot, per allunyar-los de conflictes, ja que per a l'Idrissa, el futbol pot ser una manera d'unir i de fer millors les persones.

tv3.cat/totunmon
facebook.com/totunmontv3

Sant Joan Despí, 19 de maig del 2017

 

Anar al contingut