Cartell del concert "Juntos por Todos"
Cartell del concert "Juntos por Todos"

Concert solidari amb les víctimes dels incendis de Portugal, avui, en directe a TV3.cat

Aquesta nit, TV3 ofereix a través del seu portal web el senyal directe del concert "Juntos por Todos", en què un gran nombre d'artistes portuguesos s'han unit per donar suport a les víctimes dels incendis de fa uns dies a Portugal. Entre altres, hi actuarà Salvador Sobral, guanyador de l'última edició del Festival d'Eurovisió.

La transmissió començarà pels volts de les 22.00, quan el web de TV3 connecti amb el MEO Arena del Parc de les Nacions de Lisboa, l'escenari del concert "Juntos por Todos", una iniciativa solidària i d'homenatge a les víctimes dels incendis de Pedrógão Grande i de les zones pròximes. El concert servirà per recaptar fons per a la població afectada pel que es considera un dels incendis més tràgics de la història de Portugal.

En el concert, que serà transmès en directe pels canals portuguesos de televisió RTP, SIC, TVI i per totes les emissores de radio portugueses, hi actuaran AGIR, Amor Electro, Ana Moura, Aurea, Camané, Carlos do Carmo, Carminho, D.A.M.A., David Fonseca, Diogo Piçarra, Gisela João, Hélder Moutinho, João Gil, Jorge Palma, Luis Represas, Matias Damásio, Miguel Araújo, Paulo Gonzo, Pedro Abrunhosa, Raquel Tavares, Rita Redshoes, Rui Veloso, Sérgio Godinho, Salvador Sobral, guanyador de l'última edició del Festival d'Eurovisió, i la seva germana, Luisa Sobral.

tv3.cat

Anar al contingut