'Concert Delicatessen' de Will Samson i Jordi Lanuza, en exclusiva per als oients d'iCat

Els oients del canal de música i cultura poden aconseguir invitacions dobles pel concert en directe del britànic Will Samson i del català Jordi Lanuza que tindrà lloc el dilluns 26 de novembre, a les 20.00, a l'Antiga Fàbrica Estrella Damm de Barcelona.

iCat ha posat a disposició dels oients les invitacions del pròxim concert Delicatessen iCat a l'Antiga Fàbrica Estrella Damm de Barcelona, amb el britànic Will Samson i el català Jordi Lanuza, dos músics que es fan forts en el petit format.

Will Samson, viatger impenitent acostumat a abocar les seves experiències vitals en els seus treballs, portarà a l'escenari de la Damm temes de textures folk, electrònica suai i aromes experimentals acompanyant-se d'un teclat, una guitarra i efectes. Samson ha enregistrat cinc discos; l'últim, d'aquest any, és l'EP "A Baleia".

Jordi Lanuza, ànima d'Inspira, serà l'encarregat d'obrir la vetllada amb el repertori del seu disc en solitari "Com a casa", publicat a principis d'any. Despullat de tota electricitat, embolcallat només amb guitarra acústica, Lanuza mostra aquí la seva fibra més íntima: amor, família i dubtes amaren cançons essencials, lluminoses i immediates, sense trampa ni cartró.

El programa "Delicatessen" és un dels més veterans d'iCat. Cada vespre, a les 9, de dilluns a divendres, Albert Puig continua obrint la capsa de la seva particular selecció musical per descobrir a l'audiència cançons imprescindibles.

 

iCat.cat

Facebook.com/iCat

Twitter.com/iCatpuntcat

 

Anar al contingut