Dissabte i diumenge, a les 14.20

"Compartir" i "Una bona igualadina", a "Tot un món"

Cada cap de setmana, "Tot un món" s'acosta a la realitat de ciutadans immigrants que van arribar fa més d'una dècada i estan plenament integrats en entorns socials, laborals, culturals i educatius. A més d'endinsar-se en la vida dels protagonistes, el programa mostra la seva implicació en la societat catalana i la seva visió del món.

Capítol 899: Compartir
Dissabte, 22 d'octubre

Dedicar una part del temps de parat al voluntariat va fer que Claudio Lavanchy es convertís en director de la Fundació Comparte, una ONG que treballa pel dret a l'educació i per millorar les condicions de vida dels nens de l'Amèrica Llatina. Pensa que, encara que el que fa l'ONG només siguin petits canvis, el món, al final, canvia d'aquesta manera. Ja han passat 14 anys des que el Claudio va començar aquesta feina, i espera que no s'acabi mai.

Capítol 900: Una bona igualadina
Diumenge, 23 d'octubre

Arribar de l'Equador en plena crisi econòmica obliga la Paulina Jordán a reconvertir-se professionalment; la sortida que troba és fer el salt al món digital. Paral·lelament, li surt l'oportunitat d'escriure en un diari de l'Anoia; això sí, ho ha de fer en català, i s'hi llença sense por. Avui, a més de diaris, també col·labora a Ràdio Igualada i treballa a Instint Estratègies Digitals, on fa tallers que ajuden altra gent a fer, igual que ha fet ella, el salt digital.

tv3.cat/totunmon
facebook.com/totunmontv3

Sant Joan Despí, 21 d'octubre del 2016

Anar al contingut