"Patates rosses"
"Patates rosses"

Comença el rodatge de la web sèrie "Patates rosses"

S'ha començat a rodar, al teatre-auditori de Navarcles, la web sèrie de TV3 "Patates rosses". Una ficció d'humor creada, escrita i dirigida per David Villarreal i Joan Saranova, adreçada al públic jove, que va rebre la beca Comunica, convocada per la CCMA per al foment de la creació i innovació audiovisual. Serà la primera producció de TV3 que es gravarà íntegrament amb telèfon mòbil.

La web sèrie "Patates Rosses", creada, escrita i dirigida per David Villarreal i Joan Saranova, és una ficció d'humor adreçada al públic jove. El projecte va rebre la beca Comunica, convocada per la CCMA, per al foment de la creació i innovació audiovisual. Un treball de fi de grau de Comunicació Audiovisual de la UAB, que també hi col·labora.

El rodatge, que s'ha iniciat aquest dimarts al teatre-auditori de Navarcles, es concentrarà en quatre dies, entre el 24 d'abril i el 10 de maig i comptarà amb la col·laboració d'actors com Bruno Oro, Manel Piñero (l'Homo APM), el guionista Manel Lucas i el youtuber Pol Gise.

"Patates rosses" està plantejada com un fals documental, com si es tractés del "making of" d'una pel·lícula eròtica de la qual el protagonista de la sèrie és el productor, l'Èric. Tindrà 8 episodis amb una durada aproximada de 6 a 10 minuts, que s'emetran a través d'Internet, a la web de TV3 a la carta i als canals que es crearan a les xarxes socials (Instagram i Twitter) i a la plataforma YouTube.

Un producte fet per joves i per a joves (entre 14 i 30 anys), amb la idea que es consumeixi principalment a través del mòbil, i per això, serà aquest l'aparell amb què es gravarà. Samsung és la marca que col·laborarà en el projecte. 

Sinopsi

L'Èric ha acceptat fer de productor en el rodatge amateur d'una pel·lícula eròtica convençut per la Marta, la seva ex i actriu a la pel·li, que amb la seva àvia i companya de carrera han trobat el guió.

L'Èric farà l'impossible per donar una bona impressió fent una feina que no ha fet mai, batallarà amb les excentricitats de personatges com un director alternatiu, brillant però intractable; un actor famós vingut a menys... .i una gallina que parla, que donarà un toc surrealista a una història que ja és força esbojarrada.

Tots junts, viuran la gran aventura d'estrenar la seva primera pel·lícula i obrir-se així camí en el món de l'audiovisual.

tv3.cat/ficcioicinema

 

Anar al contingut