Comença el rodatge de "La vida lliure"

Ha començat el rodatge de la nova pel·lícula de Marc Recha, "La vida lliure", una producció de Turkana Films i La Perifèrica Produccions amb la participació de TV3 i IB3. Protagonitzada per Sergi López, Miquel Gelabert, Mariona Gomila, Macià Arguimbau i Núria Prims es rodarà íntegrament a Menorca

Dilluns, 24 d'octubre, va començar el rodatge de la nova pel·lícula de Marc Recha, que no només dirigeix, sinó que també firma el guió. El film es rodarà íntegrament a l'illa de Menorca, al terme municipal de Ciutadella, durant tres setmanes. Les platges d'Algaiarens, es Bot i des Tancat així com el torrent d'Algaiarens tindran un fort protagonisme a la pel·lícula.

"La vida lliure" és una ficció ambientada a la Menorca de la Primera Guerra Mundial i narra la història iniciàtica de la Tina i el Biel, dos nens amb una mare que ha hagut de marxar a Alger a causa de l'escassetat de feina a l'illa i de l'epidèmia de grip que la recorre. A "La vida lliure" Marc Recha dibuixa un retrat naturalista del que és la vida humana a través del paisatge i dels personatges que el viuen.

El càsting està encapçalat per Sergi López, en el paper de Rom, un home estrafolari que viu a la platja i que esperonarà la imaginació dels nens; Mariona Gomila, en el paper de Tina, i Macià Arguimbau en el de Biel.

"La vida lliure" es postproduirà íntegrament a Antaviana Films durant catorze setmanes.

Una producció de Turkana Films i La Perifèrica Produccions que compta amb la participació de TV3 i IB3.

Amb el suport de: Agència de Turisme de les Illes Balears (ATB) - Vicepresidència i Conselleria d'Innovació, Recerca i Turisme; Consell Insular de Menorca, Menorca Talaiòtica; Illes Balears Film Comission; Conselleria Transparència, Cultura i Esports del Govern de les Illes Balears; Fundació Foment del Turisme de Menorca.

I la col·laboració d'Antaviana Films i Servicevision.

tv3.cat/coproduccions