"La innocència"
"La innocència"

Comença el rodatge de "La inocencia", amb la participació de TV3, amb els actors Laia Marull i Sergi López

El 6 d'agost, a la població valenciana de Traiguera, va arrencar el rodatge de "La inocencia", l'òpera prima de Lucía Alemany, amb guió de Laia Soler i la mateixa directora. La pel·lícula, amb participació de TV3, està protagonitzada per Laia Marull, Sergi López, Carmen Arrufat i Joel Bosqued. És una producció de Turanga Films, Un Capricho de Producciones i Lagarto Films. Aquest treball explica la història personal de la directora, Lucía Alemany, que torna al poble on va néixer per explicar les vivències d'adolescent.

El rodatge de la pel·lícula durarà cinc setmanes i ha començat en diferents localitzacions de Traiguera i les seves rodalies, a la comarca del Baix Maestrat, a Castelló, al País Valencià. També es rodarà a Catalunya.

El repartiment de "La inocencia" combina joves adolescents com Carmen Arrufat --en el paper de Lis, que, amb 15 anys, debuta com a artista i fa de protagonista-- amb professionals de trajectòria de primer nivell com Laia Marull, Sergi López i Joel Bosqued. El guió és de Laia Soler i la mateixa directora, i l'equip tècnic està format, en gran part, per joves formats a l'ESCAC/ECAM.

És una producció de Turanga Films, Un Capricho de Producciones i Lagarto Films, amb el suport de TV3, À Punt, Movistar+, l'Institut Valencià de Cultura (IVC), l'Institut Català de les Empreses culturals (ICEC) i de la incubadora The Screen/ECAM.

Lucía Alemany ha dirigit i produït el curtmetratge "14 anys i un dia" (2015) i ha participat en la producció de diversos films com "El olivo", d'Icíar Bollaín, i "En tu cabeza", de Daniel Sánchez Arévalo i Borja Cobeaga, entre altres.

Sinopsi

La Lis és una adolescent que somia convertir-se en artista de circ i sortir del seu poble, encara que sap que per aconseguir-ho s'haurà d'enfrontar amb els pares. És estiu i es passa el dia jugant al carrer amb les seves amigues i flirtejant amb el seu nòvio, uns anys més gran que ella. La falta d'intimitat i la xafarderia constant dels veïns obliguen la Lis a portar aquesta relació en secret perquè els seus pares no se n'assabentin. Una relació que canviarà la seva vida per sempre.

tv3.cat/ficcioicinema

Anar al contingut