Com fer una pel·lícula de cinema a casa a "Ja t'ho faràs!"

"Ja t'ho faràs!", el programa de reciclatge, DIY i treballs manuals de TV3, presentat per Rafel Vives, s'emet cada dissabte, abans del "Telenotícies vespre", a les 20.20.

El programa d'aquesta setmana està dedicat al cinema. Rafel Vives proposarà trucs, idees i invents perquè l'espectador pugui fer la seva pròpia pel·lícula casolana amb decorats sorprenents, efectes especials i molta màgia.

Amb aquest objectiu, el programa segueix tot el procés de rodatge de "Bricoman contra la bèstia", l'èxit de la temporada. Un film de catàstrofes i superherois en què el Rafel salva tota la ciutat de l'atac d'un monstre mutant i l'osset Nyap de caure d'un gratacels. Aparicions i desaparicions, la construcció de la maqueta d'una ciutat, trucs de perspectiva i, fins i tot, consells per fer una màquina gairebé professional per passar els crèdits al final de la pel·lícula.

A més, el Rafel presentarà un reportatge sobre la tècnica d'animació coneguda com "stop motion" i respondrà una altra pregunta freqüent.

tv3.cat/ja-tho-faras

@Jathofaras

facebook.com/jathofaras

pinterest.com/jathofaras

Anar al contingut