Com fer una botigueta de fruita i què és el zentangle, a "Ja t'ho faràs"

"Ja t'ho faràs", el programa de reciclatge, DIY i treballs manuals de TV3, presentat per Rafel Vives, s'emet cada dissabte després del "Telenotícies migdia".

Rafel Vives es posa les piles, en l'últim capítol de la temporada, per ajudar els Reis Mags a acabar tots els encàrrecs a temps. Ensenyarà com fer una botigueta de fruita amb una prestatgeria vella i com construir una màquina registradora i una bàscula amb quatre fustes.

A la classe particular, Elena Fonts ensenyarà a en Rafel a fer unes precioses llibretes d'enquadernació japonesa. També descobriran que és el zentangle i aprendran a fer la maleta perfecta. Lor-Ka és una artista francesa que fa sushi amb matalassos.

"Ja t'ho faràs" continua liderant la seva franja. Pel que fa al panel qualitatiu GFK té una bona valoració: 8.2, amb un 77% dels espectadors que el considera un programa de molta qualitat. Destaca especialment pel format que té, que el 98% dels panelistes considera que ha après alguna cosa mirant el programa i seguint la mateixa línia el 97% el considera un programa original i diferent. La qualificació conforme és un programa que recomanarien també es manté amb bons resultats: 8.2.

 

tv3.cat/ja-tho-faras

@Jathofaras

facebook.com/jathofaras

pinterest.com/jathofaras

Anar al contingut