Com es pot customitzar una guitarra i fer un aparador, a "Ja t'ho faràs!"

"Ja t'ho faràs!", el programa de reciclatge, DIY i treballs manuals de TV3, presentat per Rafel Vives, s'emet cada dissabte abans del "Telenotícies vespre", a les 20.20.

En aquesta edició, el programa "Ja t'ho faràs" canviarà de presentador: serà "Rafel de Lucía". No és un virtuós de la música, però sap fer meravelles amb una guitarra atrotinada. En Rafel li arrancarà les cordes i la tapa i hi encastarà unes lleixes per posar-hi objectes decoratius.

El Rafel també convertirà el plató en un fangar perquè farà un test amb un material molt poc glamurós, però molt original: el ciment. Assistirà, amb un dels mestres de la matèria, a una classe particular on es revelaran els trucs més ben guardats per fer un aparador on es vengui de tot.

I  a més, a la secció del "món mundial", el programa viatjarà fins a Londres on Chlöe Amy Avery fa uns brodats hiperrealistes que es mengen amb els ulls. I, per als que els agradi el ganxet, es presentarà un llibre que ensenya com fer-ne animalons de tota mena.

tv3.cat/ja-tho-faras

@Jathofaras

facebook.com/jathofaras

pinterest.com/jathofaras

Anar al contingut