Cobertura especial de la nit dels Oscars a Catalunya Ràdio i Catalunya Informació

L'especialista en cinema Àlex Gorina i l'enviat especial de Catalunya Ràdio a Los Angeles, Xavier Vilà, comentaran la cerimònia per Catalunya Informació. Durant la matinada de diumenge a dilluns, també es podrà seguir la gala a través dels comentaris dels especialistes de Catalunya Ràdio i TV3 a Twitter, que quedaran recollides al portal del 324.cat.

Catalunya Ràdio i Catalunya Informació faran un seguiment especial de la gala dels Oscars, la matinada de diumenge a dilluns, amb els comentaris de l'especialista en cinema Àlex Gorina des de l'estudi, que connectarà amb l'enviat especial de l'emissora, Xavier Vilà, que viurà la cerimònia des del Kodak Theatre.

El periodista Xavier Vilà ja s'ha desplaçat a Los Angeles per informar avui, divendres, i durant el cap de setmana de tots els detalls previs a la celebració dels Oscars amb connexions als informatius de Catalunya Ràdio i Catalunya Informació. També explicarà l'última hora dels guardons aquesta nit, a partir de la 01.00, al programa "La finestra indiscreta", amb Àlex Gorina, que dedicarà l'edició d'avui als Oscars i farà una travessa amb l'especialista en cinema Jaume Figueras, director i presentador del programa del 33 "Cinema 3".

Des de Los Angeles, la matinada de dissabte a diumenge, Vilà també seguirà els premis Independence Spirit Awards i els Razzie. De cara a la matinada de diumenge a dilluns, la cobertura informativa dels Oscars serà més intensa a partir de la 01.00 amb el seguiment de la catifa vermella per part de Xavier Vilà. A partir de les 03.00 (hora  de Catalunya), quan comenci la cerimònia, Àlex Gorina s'incorporarà com a analista al seguiment de la nit dels Oscars que farà Catalunya Informació, amb espais de 15 minuts d'informació, anàlisi i crítica sobre la cerimònia, que conduirà Jordi Tenas, amb connexions amb l'enviat especial des del Kodak Theatre.

Durant tota la matinada, els butlletins informatius de Catalunya Ràdio oferiran informació puntual dels premis i el portal 324.cat centralitzarà els comentaris sobre la gala que els especialistes de Catalunya Ràdio i TV3 faran a Twitter. A partir de les 06.00, "El matí de Catalunya Ràdio", amb Mònica Terribas, continuarà el seguiment de la cerimònia dels Oscars, que està previst que duri tres hores, i en farà balanç. A més, durant tot el dia, s'informarà del palmarès als informatius de l'emissora.

catradio.cat

catradio.cat/catinfo

324.cat

Anar al contingut