Declaracions a Catalunya Ràdio

Ciutadans creu que el nomenament de García Albiol com a candidat del PP ha estat a dit i a última hora

La candidata de Ciutadans a les eleccions del 27-S, Inés Arrimadas, considera que Xavier García Albiol no remuntarà les males expectatives del PP a Catalunya perquè el problema dels populars és de projecte i no de candidat. En declaracions a "El matí de Catalunya Ràdio", amb Òscar Fernández, Arrimadas ha afirmat que Ciutadans buscarà sinergies amb les forces polítiques que respecten la Constitució per liderar l'alternativa al separatisme.

Nomenament del candidat del PP per al 27-S

"Crec que el problema del Partit Popular és de projecte, d'alternativa, d'oferir als catalans i a la resta d'espanyols un projecte il·lusionant, i això no se soluciona amb un nomenament a dit d'última hora, com es va fer ahir amb el senyor Albiol. Jo crec que el problema del Partit Popular és molt més profund."

 

La independència en benefici propi

"Potser al senyor Artur Mas li anirà molt bé, clar, jo crec que hi ha molta gent que està a més a més aprofitant el sentiment legítim de molta gent que vol la independència per benefici personal."

 

Immersió lingüística i cohesió social

"Jo crec que estudiar en una llengua no garanteix la cohesió social. Tant de bo fos tan fàcil garantir la cohesió social, només estudiant en una llengua. Jo crec que això voldria dir que a les comunitats autònomes que només tenen una llengua està garantida la cohesió social, i no és veritat."

 

"El matí de Catalunya Ràdio" es fa de dilluns a divendres, de 07.00 a 13.00.

 

Catradio.cat/mati

Facebook.com/elmatidecatalunyaradio

Twitter.com/maticatradio

ÀUDIOS RELACIONATS
Anar al contingut