CiU confia que el jutge retirarà la imputació a Oriol Pujol després de la seva declaració

En declaracions a 'El matí de Catalunya Ràdio', el cap del grup parlamentari de CiU, Jordi Turull, ha explicat que al sumari hi havia defectes de traducció al castellà.

Convergència i Unió confia que el jutge que instrueix la causa de la trama de suposada adjudicació irregular d'estacions d'ITVs retirarà la imputació al diputat Oriol Pujol, després de la seva declaració d'ahir. Així ho ha reconegut, en declaracions a El matí de Catalunya Ràdio, amb Manel Fuentes, el cap del grup parlamentari de CiU, Jordi Turull: "A partir que ell ha pogut explicar-ho tot, doncs aquí el relat, excepte aquells que volen insistir en teories delirants, el relat jo estic segur que fa un gir." En aquest sentit, Turull ha insistit en el suport del partit a Pujol: "Nosaltres som companys de partit i estem a les verdes i a les madures. I nosaltres, des de l'absoluta convicció de l'honestedat personal d'Oriol Pujol en la seva activitat política i també personal, doncs vam voler fer-li costat en un moment com aquest que mai és agradós."
 
Jordi Turull, que va ser un dels membres de CiU que ahir van acompanyar Pujol, ha explicat a El matí de Catalunya Ràdio que algunes converses incloses al sumari estaven descontextualitzades i que, en altres casos, la traducció al castellà n'havia tergiversat els continguts: "Hi havia molts defectes de traducció. A mi me'n van explicar un anecdòticament, que deia 'aquí hay para tirar' i quan sentia la conversa en català deia: 'aquest patirà'. O d'altres converses que, per exemple, se'n treu només un tros i ho posen com si estiguessin parlant de les ITVs i estaven parlant del tractament de càncer d'un dels que estava a la conversa."
 
 
Catradio.cat/mati
Facebook.com/elmatidecatalunyaradio
Twitter.com/maticatradio
ÀUDIOS RELACIONATS
Anar al contingut