CiU a Badalona no descarta cap opció per substituir l'alcalde de la ciutat, Xavier García Albiol

En declaracions a "El matí de Catalunya Ràdio", Ferran Falcó manté la seva aposta per un alcalde amb perfil tècnic, però no descarta que pugui ser del PSC.

El cap de llista de Convergència i Unió a Badalona, Ferran Falcó, no descarta que el Partit dels Socialistes de Catalunya pugui encapçalar el nou govern de transició a la ciutat, després de la moció de censura a l'alcalde actual, Xavier García Albiol. En declaracions a El matí de Catalunya Ràdio, amb Marc Garriga, Falcó ha mantingut la seva aposta per un alcalde de perfil més tècnic i no ha volgut concretar si Mercè Rius és la seva candidata, però no ha tancat la porta que pugui governar el PSC, la llista més votada després del PP: "Podria ser, nosaltres no ens hi tanquem. Nosaltres no tenim una posició predeterminada amb això, no podem fer el mateix que vam fer fa quatre anys, de compartiments estancs i d'una alcaldia molt presidencialista. Hem de fer un altre tipus de govern."
 
Ferran Falcó ha afirmat que Badalona ha de deixar enrere el populisme que representa Albiol i espera que cap al maig la ciutat tingui un nou equip de govern.
 
catradio.cat/mati
facebook.com/elmatidecatalunyaradio
twitter.com/maticatradio
ÀUDIOS RELACIONATS
Anar al contingut