"Cites", rècord de la temporada

TV3 lidera el rànquing dels programes més vistos del dia. "TN vespre", el més vist, seguit pel "TN migdia". "Cites", en tercer lloc, fa rècord d'audiència de la temporada.
Laia Costa a "Cites"

Laia Costa a "Cites"

Les aventures sentimentals dels personatges de "Cites" van ser el tercer programa més vist del dia amb una audiència de 344.000 espectadors i una quota de l'11,6%, rècord d'audiència de l'actual temporada del dramàtic de TV3, que ahir es va disputar la franja del "prime time" en una dura confrontació amb els seus competidors.  TV3 va situar tres programes al capdavant dels més vistos del dia. Els informatius, en un dia de normalitat a la graella televisiva, sense partit d'Eurocopa, van liderar l'audiència còmodament. "El "TN vespre" va ser el programa més vist amb 455.000 espectadors i una quota del 21,4%, seguit del "TN migdia", que va tenir 436.000 espectadors i una quota del 22,5%.

Al 33 continua l'èxit de la sèrie documental "Viure als Pirineus". Ahir, el capítol dedicat al fotògraf Francesc Guillamet, va tenir una audiència de 75.000 espectadors i una quota del 2,6%. La franja compresa entre les deu i les dotze de la nit, que inclou els dos capítols de "Viure als Pirineus" i el programa ""A taula", que ahir estava dedicat a Alsàcia, va tenir una quota del 2,4%.

tv3.cat