Cicle de pel·lícules de "Bola de Drac", al canal Super3

Demà dissabte 4 de febrer, el canal Super3 comença un nou cicle de pel·lícules dedicades a "Bola de drac", que s'emetran cada dissabte a les 14.20.

El canal Super3 inicia un nou cicle de pel·lícules de "Bola de drac", protagonitzades pels personatges habituals de la sèrie, com en Son Goku, en Krilin, la Bulma, en Iamxa o el Follet Tortuga. Les dues primeres seran "Bola de drac: Aventura mística" i "Bola de drac: El camí per ser el més fort".

Bola de drac: Aventura mística (dissabte, 4 de febrer, a les 14.20)

En Son Goku i en Krilin s'entrenen per assistir al Torneig Mundial d'Arts Marcials, que aquesta vegada se celebra al país que governa l'emperador Xiao. El malèfic conseller Shen ha convençut l'emperador, que encara és un nen, que farà servir les 7 boles de drac per recuperar la seva nina, que ha desaparegut de manera misteriosa, però en realitat té unes intencions ben diferents. En Bora, que té una de les boles de drac, també es presenta al torneig, però el guardaespatlles del Conseller l'acaba matant. Mentrestant, la Bulma, l'Ulong, en Iamxa i en Puar també busquen les boles de drac, però amb un objectiu ben diferent. Qui acabarà reunint les 7 boles? I, una cosa encara més important, quin desig demanarà al llegendari drac Xeron?

Bola de drac: El camí per ser el més fort (dissabte, 11 de febrer, a les 14.20)

En Son Goku ensopega per primera vegada amb la Bulma, que li explica la història de les 7 boles de drac, que permeten despertar el drac Xeron i demanar-li un desig. A partir d'aquí inicien una aventura espectacular per localitzar les boles màgiques, que els porten a conèixer l'Ulong, en Iamxa, en Puar i el Follet Tortuga. Junts s'enfronten al temible exèrcit de la Cinta Vermella, dirigit pel general White i amb el robot Súper 8 com a arma principal. Superat aquest primer obstacle, es troben cara a cara amb l'exèrcit del general Blue i es veuen obligats a fer servir tot el seu potencial per aturar-los.

super3.cat