Chenoa i Àngel Llàcer presentaran les campanades de TV3

La transmissió de TV3 de les campanades de Cap d'Any del 2015 es farà, per tercer any, des de l'avinguda Maria Cristina de Barcelona.

El presentador del programa "Còmics", Àngel Llàcer, i la cantant Chenoa, jurat de l'edició d'aquest any d'"Oh Happy Day", seran els encarregats de donar la benvinguda del 2016 als espectadors de TV3, des de l'avinguda Maria Cristina de Barcelona.

Un any més, les Fonts Màgiques de Montjuïc es convertiran en el centre d'un espectacle de llum, aigua, foc i música en directe.

TV3 i Catalunya Ràdio faran la retransmissió conjunta del moment de les dotze campanades que acomiaden l'any i donen la benvinguda al nou.

"Fer les campanades a TV3 és una cosa molt important", ha comentat Àngel Llàcer "Quan t'ho proposen és un orgull. Ets sent útil perquè compartirem l'alegria amb la gent i no hi ha res més bonic que compartir aquest moment previ a fer el canvi de l'any. Jo crec que tots dos estem preparadíssims per compartir-ho amb la gent", ha afegit.

"Ho farem d'una manera molt natural", puntualitza la Chenoa, "Jo sóc molt espontània, ho passarem bé i en un moment molt important. Intentarem que tothom estigui molt content". "Ho passarem molt bé i ens fa molta il·lusió, això és el més important", remarca la cantant.

"Jo crec que la nit de Cap d'Any serà una nit de sorpreses", afegeix l'Àngel, "no se sap mai què puc fer jo i què pot fer ella, per tant, serà una sorpresa constant".

tv3.cat

Anar al contingut