Quim Rutllant, Ester Plana i Sergi Vives, de "Sarna.net"
Quim Rutllant, Ester Plana i Sergi Vives, de "Sarna.net"

+CatRàdio reprèn la programació de tardor

Dilluns, 16 d'octubre, a les 18.00, començarà la nova temporada de +CatRàdio, el dial digital de Catalunya Ràdio. Deu programes, amb novetats com "A tocar!", amb Maite Sadurní, i programes de referència com "MeteoMauri", amb Francesc Mauri; "L'ofici de viure", amb Gaspar Hernàndez; "Sarda.net", amb Quim Rutllant, Ester Plana i Sergi Vives, i "L'ofici d'educar", amb Elisabet Pedrosa.

+CatRàdio, la ràdio pionera en la utilització de l'entorn digital per difondre el seus continguts, torna dilluns, 16 d'octubre, a les 18.00, amb la graella de la tardor 2017-2018. La principal novetat de la programació digital és el programa "A tocar!", en què Maite Sadurní seguirà grups i artistes catalans per saber què s'amaga darrere dels seus directes.

Es mantenen espais de referència com "MeteoMauri", amb Francesc Mauri; "L'ofici de viure", amb Gaspar Hernàndez; "Sarda.net", amb Quim Rutllant, Ester Plana i Sergi Vives; "T'agrada el blues?", amb Quico Pi de la Serra, i "Que no falti de res!", amb Carles Fité i Jordi Jacas, entre d'altres.

Un total de deu propostes que centren l'atenció també en el maridatge entre gastronomia i esport, la innovació educativa, la passió per la meteorologia, la informació satírica, la sardana vista sense clixés, el benestar emocional o la sexualitat, entre d'altres continguts. Programes que porten l'àmplia oferta de continguts de les emissores de Catalunya Ràdio més enllà de l'FM.

 

Els deu programes

 

A tocar!, amb Maite Sadurní

Dilluns, a les 18.00

Com sonen els grups en directe? El programa descobreix què s'amaga al darrere dels grups i cantants catalans, escoltant-los en directe.

 

Les mil i una nits, amb Maria de la Pau Janer

De dilluns a divendres, a les 22.00

La sexualitat des d'una mirada informativa, formativa i lúdica. Com a programa de servei, vol contribuir a l'educació sexual dels seus oients i, com a espai d'entreteniment, és una proposta divertida i engrescadora que pretén explorar les diferents cares del sexe sense prejudicis ni tabús.

 

Que no falti de res!, amb Carles Fité i Jordi Jacas

Dimarts, a les 18.00

Futbol i bona cuina. El programa dona idees per aprendre a menjar, a maridar, a degustar, a conèixer els plats i productes de la terra i lligar-ho amb esportistes i amb els partits del Barça.

 

L'ofici d'educar, amb Elisabet Pedrosa

Dimarts, a les 19.00

Una clara aposta per la innovació educativa, partint de la premissa que des de l'educació es pot fer un món més just i millor.

 

T'agrada el blues?, amb Quico Pi de la Serra

Dimecres, a les 18.00

Cada setmana, el cantautor Quico Pi de la Serra regala una hora de bona música als oients, amb grans cançons i temes instrumentals del món del blues, en mans dels intèrprets més populars de l'escena musical i també d'altres de menys coneguts.

 

Lletrasonats, amb Anna Bonet (direcció Joan Camp)

Dijous, a les 18.00

Una proposta única i inèdita que pretén mostrar el múscul de la música en català, la qualitat que sempre ha tingut i la seva riquesa estilística i d'accents.

 

MeteoMauri, amb Francesc Mauri

Dijous, a les 19.00

Col·laboradors, observadors meteorològics, apassionats de la "méteo", membres de "comandos" del temps, pilots, capitans de vaixell, gent de la meteorologia catalana i mundial visiten "MeteoMauri". El programa fa vibrar l'oient amb les seves explicacions des d'una òptica cent per cent catalana, que ajuden a entendre millor tot aquest món dels apassionats pel temps.

 

Els de Benegre, amb Àlex Solà, Ona Vinyamata i Toni Mata

Divendres, a les 18.00

Amb més de 100.000 lectors mensuals, el portal Benegre.cat fa cinc anys que no para de provocar atacs de riure a tots aquells que s'atreveixen a consultar les seves particulars "notícies" sobre l'actualitat catalana i mundial, farcides de sàtira i ironia. Un magazín de trenta minuts que juga a confondre realitat i ficció.

 

L'ofici de viure, amb Gaspar Hernàndez

Dissabte, a les 16.00

"L'ofici de viure" continua oferint als oients tot un seguit de consells per millorar el seu benestar personal i emocional. El diumenge, a les 16.00, +CatRàdio emet el programa "L'ofici de viure", que s'emet el mateix diumenge a Catalunya Ràdio de 00.05 a 01.00.

 

Sarda.net, amb Quim Rutllant, Ester Plana i Sergi Vives

Dissabte, a les 19.00

El "Sarda.net" s'ha convertit, amb més de deu temporades en antena, en el programa radiofònic de referència del món sardanista. Amb l'humor sempre com a protagonista, i les ganes de trencar clixés i complexos, el magazín ofereix tota la informació del campionat de colles sardanistes de Catalunya i les principals novetats en la composició, estudi i interpretació de la música per a cobla.

 

catradio/mes-catradio

 

Anar al contingut