Catalunya Ràdio transmetrà en directe l'acte institucional de l'Onze de Setembre

A partir de les 11 del matí, Catalunya Ràdio transmetrà en directe l'acte institucional que amb motiu de la Diada Nacional de Catalunya es farà al parc de la Ciutadella de Barcelona.

La realitzadora del programa El matí de Catalunya Ràdio, la periodista Neus Bonet, comandarà demà la transmissió que Catalunya Ràdio farà demà al matí des del parc de la Ciutadella de l'acte institucional de la Diada Nacional de Catalunya. La  transmissió tindrà el suport de tot el Departament d'Informatius i començarà a les 11 del matí. A partir de les 11.25 la transmissió es farà conjuntament amb Catalunya Informació.
Tota la programació de Catalunya Ràdio tindrà demà elements que recordaran la Diada de l'Onze de Setembre. Els Serveis Informatius han preparat un ampli desplegament per seguir la Diada. A més del dispositiu especial al parc de la Ciutadella de Barcelona, hi haurà unitats mòbils destacades al monument de Rafael Casanova, a la tomba de qui va ser l'últim conseller en Cap de Barcelona, a Sant Boi de Llobregat, al Fossar de les Moreres i als punts de les tradicionals ofrenes florals a Girona, Lleida i Tarragona. A més, a la tarda se seguiran molt de prop la festa organitzada per Òmnium Cultural al passeig Lluís Companys, el dia de Catalunya que se celebra a l'Expo de Saragossa, amb la presència del president de la Generalitat, José Montilla, i els actes reivindicatius convocats.
De tots aquests actes s'oferirà puntual informació als butlletins horaris de Catalunya Ràdio, a L'informatiu del migdia i al Catalunya vespre, i a tots els blocs informatius de Catalunya Informació, on durant tot el dia estaran les línies obertes a l'actualitat del moment.

També a partir de la una del migdia, el programa El nas de Cleòpatra estarà dedicat a una interessant ucronia relacionada amb la guerra de Successió: "Què hauria passat el 1714 si els anglesos haguessin ajudat Catalunya?".
A les vuit del vespre, el programa En guàrdia! Enceta una versió musical especial pels festius intrasetmanals dedicada a les músiques de la guerra de Successió amb l'especialista musical de Catalunya Música Joan Vives.
Anar al contingut