Catalunya Ràdio segueix els actes de la dedicació de la Sagrada Família amb el papa Benet XVI

"El suplement" emetrà aquest diumenge una edició especial amb reportatges, entrevistes i connexions amb les unitats mòbils des dels diferents punts de la ciutat que recorrerà la comitiva del pontífex.

Catalunya Ràdio i Catalunya Informació emetran aquest diumenge una programació especial amb motiu de la dedicació del temple de la Sagrada Família que farà a Barcelona el papa Benet XVI. Els dos canals faran un ampli seguiment de la visita del pontífex a la capital catalana, amb connexions des dels diferents punts de la ciutat que recorrerà la comitiva del sant pare i que tindrà com a moment culminant la dedicació del temple.

Tatiana Sisquella conduirà una edició especial del programa El suplement, i, juntament amb Francesc Soler i amb un ampli desplegament dels Serveis Informatius, destinarà les quatre hores del programa a la visita del papa i als actes de dedicació de la Sagrada Família. A més de les connexions amb les unitats mòbils de l'emissora, el programa oferirà reportatges i entrevistes amb experts que, en format de taula rodona, analitzaran la presència del pontífex a Barcelona, i obrirà l'antena a la participació dels oients.

Al llarg del programa, els convidats aprofundiran sobre qüestions com el temple de la Sagrada Família, el perfil de Benet XVI, les relacions entre el Vaticà i Catalunya i el futur de l'Església catòlica.

A partir de les deu, El suplement connectarà amb la Sagrada Família, on el Papa Benet XVI oficiarà la missa, per oferir en directe l'homilia, el cant del Virolai i les paraules del sant pare dedicant el temple. A partir de la una, el programa L'ofici de viure, amb Gaspar Hernández, agafarà el relleu per informar dels detalls que han envoltat la cerimònia i el final de la visita del papa a la capital catalana.

A la tarda, també es farà ressò de la visita del pontífex a l'obra Benèfico Social del Nen Déu i de la cerimònia de comiat oficial a l'aeroport del Prat.

El cardenal Martínez Sistach, dilluns al programa El matí de Catalunya Ràdio

L'endemà dilluns El matí de Catalunya Ràdio, amb Manel Fuentes, entrevistarà al cardenal arquebisbe de Barcelona, Lluís Martínez Sistach, per fer un balanç de l'estada de Benet XVI a terres catalanes i dels actes vinculats a la Sagrada Família.

Catalunya Informació

Per la seva banda, Catalunya Informació centrarà el focus informatiu de la jornada de diumenge en la visita del papa a Barcelona, amb connexions a tots els blocs informatius des de primera hora del matí fins al comiat oficial des de l'aeroport del Prat. Ja dissabte a la nit seguirà l'arribada del pontífex a Barcelona, i diumenge cada mitja hora hi haurà informació actualitzada de la rebuda al papa a la capital catalana, dels actes de dedicació del temple de la Sagrada Família i del comiat oficial al vespre.

catradio.cat/
catradio.cat/suplement

Anar al contingut