Catalunya Ràdio segueix a peu de pista, des d'aquest cap de setmana, el Mundial de Fórmula 1

Des d'aquest cap de setmana, Catalunya Ràdio informarà en directe de tot el Mundial de Fórmula 1, a peu de pista. L'estrena serà aquest divendres des del circuit de Magny-Cours a França i s'estendrà als pròxims 10 Grans Premis del Mundial.

Catalunya Ràdio informarà a partir d’ara en directe des dels circuits de Fórmula 1. Tots els divendres, l’actualitat dels entrenaments lliures als programes esportius de Catalunya Ràdio. Els dissabtes connexions a Catalunya Informació durant les sessions de classificació i informacion als programes “Tot gira” i “Els millors anys de la nostra vida”. I els diumenges, Connexions a Catalunya Informació durant la cursa i informacions als programes esportius de Catalunya Ràdio, “Tot gira” i “Els millors anys de la nostra vida”, així com connexions permanents als butlletins horaris.
Catalunya Ràdio ha seguit sempre de molt a prop la informació relacionada amb el món del motor. Va ser pionera en el seguiment del mundial de ral•lis i des de fa anys té un periodista informant de tot el que passa al mundial de motociclisme. Ara, Catalunya Ràdio informarà en directe des dels circuits on es disputi el Mundial de Fórmula 1.
El Gran Premi de França que es disputarà aquest cap de setmana al circuit de Magny-Cours és el tret de sortida, però la informació continuarà. Gran Bretanya, Alemanya, Hongria, Turquia, Itàlia, Bèlgica, el Japó, la Xina i el Brasil són la resta de Grans Premis que queden per acabar el mundial i Catalunya Ràdio hi serà.
Anar al contingut