El Tió Solidari de Catalunya Ràdio
El Tió Solidari de Catalunya Ràdio
Tradició i solidaritat

Catalunya Ràdio organitza la 8a edició del Tió Solidari amb el Banc dels Aliments

Amb l'objectiu de recollir menjar per a nadons i recordar aquesta tradició nadalenca als nens i nenes, Catalunya Ràdio impulsa una nova edició de la campanya solidària amb el Banc dels Aliments. Aquesta acció tindrà com a punt culminant el programa especial que es farà el 23 de desembre al Born Centre Cultural de Barcelona, en què els més petits podran fer cagar el tió gegant de Catalunya Ràdio.

Catalunya Ràdio organitza la 8a edició de la campanya nadalenca per recollir menjar per a nadons en benefici del Banc dels Aliments, amb el suport de Bonpreu, Esclat i Abacus cooperativa. La iniciativa del Tió Solidari, destinada a les famílies més necessitades de Catalunya, també té l'objectiu de recordar la tradició de fer cagar el tió als més petits. Amb aquesta acció solidària, Catalunya Ràdio manté el seu compromís amb la fundació del Banc dels Aliments, que treballa des de fa més de 25 anys per ajudar a pal·liar la fam al nostre país.

Per participar en la campanya del Tió Solidari, es poden adquirir vals d'un euro fins al 5 de gener als establiments Bonpreu, Esclat i Abacus cooperativa. Per internet, també hi ha la possibilitat de comprar participacions a online.abacus.coop i iquodrive.com. Amb els diners recollits amb aquests vals, es prepararan lots que s'entregaran a famílies amb infants que tenen mancances alimentàries.

El punt àlgid de la recollida serà el dimecres 23 de desembre, amb l'emissió d'una programació especial de Catalunya Ràdio al Born Centre Cultural, en què es recolliran aliments per engreixar un tió de vuit metres. Els realitzadors de l'emissora faran cagar el Tió Solidari amb tots els nens i nenes que assisteixin a aquesta matinal festiva i solidària.

Després dels més de 38.000 quilos de menjar infantil recollits durant la campanya del 2014, aquest Nadal també es demanen aliments especialment per a nadons, com ara llet de continuació I i II, cereals per a farinetes (amb gluten i sense) i potets de fruita i verdura. Es tracta de productes dels quals habitualment se'n recull poca quantitat i que són els més necessaris per a les entitats beneficiàries amb qui treballa el Banc dels Aliments.

 

Catradio.cat  

Facebook.com/catradio

Twitter.com/CatalunyaRadio

Anar al contingut