Hora a hora
Hora a hora

Catalunya Ràdio millora l'oferta digital a la carta, amb tots els blocs horaris i els millors moments

El web de Catalunya Ràdio recupera l'oferta a la carta "hora a hora" i l'enriqueix amb els millors moments de cada programa. Els usuaris de Catradio.cat ja poden navegar a través d'una graella de passat i recuperar qualsevol bloc horari de l'emissora. A part, a cada programa hi ha una selecció dels millors moments, els àudios que més vida han tingut a les xarxes socials.

Amb la nova oferta de la web de Catalunya Ràdio, molt sol·licitada pels oients, es podrà recuperar tota la programació dels deu dies anteriors al moment en què es consulti. La renovació de l'oferta a la carta a través de blocs horaris és un pas més en el conjunt d'accions que Catalunya Ràdio està fent per reforçar la presència digital.

La nova temporada ha arribat acompanyada d'una forta reformulació de l'estratègia de l'emissora a les xarxes socials i de diverses millores al web Catradio.cat i al canal de YouTube. També està a punt d'estrenar-se la nova app mòbil de Catalunya Ràdio, que millorarà l'oferta de continguts i incorporarà diverses eines per participar i relacionar-se amb l'emissora.

En les primeres setmanes de la nova temporada, l'emissora ha experimentat un fort creixement en el consum digital respecte a les anteriors temporades. Catalunya Ràdio és la ràdio en català líder a internet, segons les dades de ComScore del setembre. Aquest lideratge de la ràdio en català a la xarxa és gràcies als 164.000 usuaris únics que han consumit continguts de Catalunya Ràdio, que certifica ComScore".

A més, els àudios de Catalunya Ràdio han experimentat un creixement de consum del 16,4%, amb un increment del 8,4% dels usuaris que senten la ràdio en directe. Al web de l'emissora, creix un 11% el temps per visita als continguts, mentre que a l'app de Catalunya Ràdio, els usuaris han augmentat un 28%, i les sessions, un 54%.

 

 

Catradio.cat/horaahora

Catradio.cat

Facebook.com/catradio

Twitter.com/catalunyaradio

 

Anar al contingut