Fins al 5 de gener

Catalunya Ràdio impulsa la 9a edició del Tió Solidari amb el Banc dels Aliments

La campanya solidària de Catalunya Ràdio amb el Banc dels Aliments arriba, un any més, amb l'objectiu de recollir menjar per a nadons i recordar la tradició nadalenca del tió als més petits. El Tió Solidari se sumarà a la festa de Nadal de Catalunya Ràdio, que se celebrarà el 23 de desembre amb una programació especial al Teatre Coliseum de Barcelona.
El Tió Solidari 2016

El Tió Solidari 2016

Catalunya Ràdio organitza la 9a edició del Tió Solidari per recollir menjar per a nadons en benefici del Banc dels Aliments, amb el suport de Bonpreu, Esclat i Abacus cooperativa. La campanya nadalenca, destinada a les famílies més necessitades de Catalunya, també té l'objectiu de recordar la tradició de fer cagar el tió entre els infants. Amb aquesta acció solidària, l'emissora manté el seu compromís amb la fundació del Banc dels Aliments, que treballa des de fa més de 25 anys per ajudar a pal·liar la fam al nostre país.

A partir d'avui, tothom qui vulgui col·laborar amb el Tió Solidari pot adquirir vals d'un euro als establiments Bonpreu, Esclat i Abacus cooperativa, en una campanya que s'allargarà fins al 5 de gener. Per internet, també hi ha la possibilitat de comprar participacions a online.abacus.coop i iquodrive.com. Amb els diners recollits amb aquests vals, es prepararan lots que des del Banc dels Aliments s'entregaran a famílies amb infants que tenen mancances alimentàries.

Durant l'emissió especial de Catalunya Ràdio, el divendres 23 de desembre al Teatre Coliseum, també es recolliran aliments per engreixar un tió de vuit metres que serà present a la matinal festiva i solidària.

Després dels més de 52.000 quilos de menjar infantil recollits durant la campanya del 2015, aquest Nadal també es demanen aliments especialment per a nadons, com ara llet de continuació I i II, cereals per a farinetes (amb gluten i sense) i potets de fruita i verdura. Es tracta de productes dels quals habitualment es recull poca quantitat i que són els més necessaris per a les entitats beneficiàries amb qui treballa el Banc dels Aliments.

 

catradio.cat  

facebook.com/catradio

twitter.com/catalunyaradio