Catalunya Ràdio i TV3, guardonades amb quatre premis Ràdio Associació

El desplegament informatiu de l'Onze de Setembre a la ràdio nacional de Catalunya, amb Mònica Terribas i Kílian Sebrià, rep el guardó al millor programa de ràdio.

Catalunya Ràdio i TV3 han estat guardonades amb quatre premis de Ràdio Associació de Catalunya, que aquest any arriben a la catorzena edició.
 
El desplegament informatiu de l'Onze de Setembre del 2013 a Catalunya Ràdio ha estat distingit en l'apartat de ràdio nacional, amb el premi al millor programa per a l'Especial Diada Nacional de Catalunya, amb els Serveis Informatius de l'emissora encapçalats per Mònica Terribas i Kílian Sebrià. Amb aquest guardó, el jurat reconeix la professionalitat demostrada en la cobertura informativa de tots els actes convocats amb motiu de la Diada nacional del 2013, en especial pel repte i la singularitat que suposava cobrir de nord a sud l'anomenada Via Catalana i les rèpliques que hi havia a escala internacional".
 
Francesc Mauri, home del temps de Catalunya Ràdio i TV3, rep el premi al millor professional, en una altra de les categories que el jurat considera més importants. Es tracta d'un reconeixement "pel fet d'haver contribuït des de la ràdio a l'acostament dels fenòmens meteorològics a l'audiència d'una manera didàctica i continuada, així com al coneixement del territori i els diversos paisatges, i per haver-se convertit en un referent de la informació del temps arreu dels Països Catalans".
 
Jordi Tardà, que realitza el programa Tarda Tardà al canal musical online iCat.cat, ha rebut una menció especial per part del jurat "perquè és un ineludible referent en l'àmbit del periodisme i la crítica musical i perquè ens obre finestres internacionals d'una forma fresca i continuada amb la garantia del Paraula de Stone".
 
El guardó audiovisual 1924 ha estat per al programa El foraster de TV3, amb Quim Masferrer, "per haver sabut posar en primera línia mediàtica una part del país sovint oblidada, tot explicant la vida quotidiana que habitualment no apareix mai als mitjans de comunicació".
 
El lliurament de la 14a edició dels Premis Ràdio Associació, que s'han fet públics aquest migdia a la seu del Col·legi de Periodistes de Catalunya, es farà aquest dijous, 29 de maig, a dos quarts de nou del vespre, a l'auditori de l'ONCE de Barcelona.
 
Aquestes són algunes de les imatges de l'Onze de Setembre del 2013, en què des de Catalunya Ràdio vam fer un ampli desplegament dels serveis informatius per tot el territori per cobrir la Via Catalana des de les nou del matí fins a les nou del vespre, amb un programa especial liderat per Mònica Terribas i Kílian Sebrià, en directe des de la plaça Catalunya.
 
tv3.cat
catradio.cat
 
 
Sant Joan Despí, 27 de maig del 2014  
 
 
Anar al contingut