Catalunya Ràdio i TV3 emeten sis reportatges sobre la situació a la Nigèria de Boko Haram

A partir de demà, divendres 1 de setembre, "El matí de Catalunya Ràdio" emetrà quatre reportatges i els "Telenotícies" de TV3 n'emetran dos. L'equip d'"El matí de Catalunya Ràdio" que ha viatjat a l'estat nigerià de Borno està integrat per Mònica Terribas, Domènec Subirà i José Antonio Rodríguez.

"El matí de Catalunya Ràdio" i els "Telenotícies" de TV3 emetran una sèrie de reportatges sobre les greus dificultats en què viu un dels indrets més conflictius del planeta, l'estat de Borno, la zona de Nigèria amenaçada pel grup terrorista jihadista Boko Haram.

Els reportatges estan centrats en la crisi de desplaçats, que afecta més de dos milions de persones; la violència sexual contra les dones; l'educació de nens i nenes davant dels violents que destrueixen escoles, i els estralls de la desnutrició, que afecta més de 300.000 infants.

L'equip d'"El matí de Catalunya Ràdio", que ha viatjat a l'estat nigerià de Borno amb la col·laboració d'UNICEF, està integrat per Mònica Terribas, Domènec Subirà i José Antonio Rodríguez.

Catalunya Ràdio emetrà els quatre reportatges en el magazín matinal aquest divendres i dilluns, dimarts i dimecres de la setmana vinent. Demà, després de l'emissió del primer reportatge, Mònica Terribas entrevistarà Quima Oliver, coordinadora d'UNICEF Comitè Catalunya.

TV3 emetrà un reportatge en el "Telenotícies vespre" d'aquest divendres i l'altre en el "Telenotícies cap de setmana" de diumenge.

 

catradio.cat/mati

facebook.com/elmatidecatalunyaradio

twitter.com/maticatradio

 

tv3.cat

facebook.com/tv3

twitter.com/tv3cat

 

Anar al contingut