Catalunya Ràdio i iCat transmeten la gala dels Premis Enderrock, des de Girona, que es remetran a TV3 i el 33

iCat rebrà el Premi Enderrock Estrella a l'esdeveniment de l'any pel seu retorn a l'FM. El raper mallorquí Valtonyc participarà en el programa "Estat de Gràcia", de Catalunya Ràdio, que demà s'emetrà des de l'Auditori de Girona. iCat també oferirà una edició especial d'"Independents", com a prèvia de la transmissió de la gala en directe. El 33 emetrà la gala dijous, dia 8, a les 22.00, i TV3 en farà un ampli resum divendres, dia 9.

Demà, 7 de març, el Grup Enderrock lliurarà els Premis Enderrock 2018, en la gala dels XX Premis de la Música Catalana, que tindrà lloc a l'Auditori de Girona, a les 21.00. iCat, el canal de música i cultura de Catalunya Ràdio, rebrà el Premi Enderrock Estrella a l'esdeveniment musical de l'any amb motiu del seu retorn a l'FM el 6 de setembre de 2017, i el Premi Enderrock d'Honor serà per a Lluís Llach, quan es compleixen 50 anys de l'estrena de "L'estaca".

També es lliuraran els Premis de la Crítica i de Votació popular, el Premi Joan Trayter i el Premi a la Trajectòria, en un acte que comptarà amb les actuacions de Mishima, Els Catarres, Roda Estesa, Sau30, Valtonyc, Ferran Palau, El Petit de Cal Eril, Judit Neddermann, Roger Mas amb Núria Graham i La Pegatina.

Els programes "Estat de Gràcia", de Catalunya Ràdio, amb Roger de Gràcia, i "Independents", d'iCat, amb Josep Martín, faran programacions especials des de l'Auditori de Girona, i iCat transmetrà la gala en directe.

 

Catalunya Ràdio i iCat

El programa "Estat de Gràcia", entrevistarà, a partir de les 16.05, el raper mallorquí Valtonyc, que intervindrà en la gala en la que serà la seva primera actuació després d'haver estat sentenciat a tres anys i sis mesos de presó per la lletra d'una de les seves cançons. El programa també comptarà amb una entrevista, amb actuació inclosa, a Ferran Palau, compositor i guitarrista d'Anímic, que torna amb "Blanc", el tercer disc de la seva carrera en solitari. Els humoristes Carles Xuriguera i Rafel Faixedas, que faran de presentadors de la gala dels Premis, entrevistaran el músic David Caraben, de Mishima, que també elabora vins amb DO Montsant i Terra Alta.

El programa "Independents", d'iCat, amb Josep Martín, farà la prèvia dels Premis Enderrock a partir de les 19.00, amb entrevistes a diversos dels participants de la gala, com Núria Graham, Txarango, Sau30 o Els Amis de les Arts, antre altres. També hi haurà entrevistes amb Saül Gordillo, director de Catalunya Ràdio; Carles Aledo, director d'iCat, i Lluís Gendrau, director editorial del Grup Enderrock, amb motiu del premi al canal de m'suica i cultura. Martín serà l'encarregat de fer la transmissió en directe de la gala a partir de les 21.00, també a iCat.  

 

33 i TV3

El 33 emetrà la gala dijous, dia 8, a les 22.00, i TV3 en farà un resum d'una hora divendres, dia 9, a partir de les 00.40.

 

catradio.cat

facebook.com/catradio

twitter.com/catalunyaradio

 

iCat.cat

Facebook.com/iCat

Twitter.com/iCatpuntcat

 

Anar al contingut