Catalunya Ràdio i Catalunya Informació segueixen la cerimònia dels Oscar

Xavier Vilà des de Los Angeles i Àlex Gorina des de Barcelona informaran àmpliament, durant la matinada del diumenge 27 al dilluns 28, de l'evolució de la gala i dels premiats amb les estatuetes.

Catalunya Ràdio i Catalunya Informació faran un seguiment especial de la gala dels Oscar durant la matinada del diumenge 27 al dilluns 28. La cerimònia la seguirà Xavier Vilà, l'enviat especial de Catalunya Ràdio a Los Angeles, i els comentaris aniran a càrrec d'Àlex Gorina des dels estudis de Barcelona.

Prèviament, el programa de Catalunya Ràdio dedicat a l'actualitat cinematogràfica, La finestra indiscreta, amb Àlex Gorina, informarà dels preàmbuls de la gala i dels aspirants als Oscar, entre la una i les tres de la matinada, l'hora que està previst que es comencin a entregar les estatuetes. A partir de les tres i fins les sis, Catalunya Ràdio i Catalunya Informació hi connectaran conjuntament per fer-ne una cobertura informativa especial. L'enviat especial a Los Angeles, Xavier Vilà, explicarà en els blocs informatius tots els detalls de la cerimònia i la relació dels premiats de les diferents categories d'aquesta 83a edició dels Oscar, mentre que Àlex Gorina analitzarà l'evolució de la gala i comentarà la llista dels guardonats amb altres especialistes convidats.

catradio.cat
catradio.cat/ci

Anar al contingut