Catalunya Ràdio i Catalunya Informació faran el seguiment del derbi Barça-Espanyol

El Departament d'Esports, els programes esportius de Catalunya Ràdio i Catalunya Informació faran aquest dissabte, 21 de febrer, el seguiment informatiu durant tota la jornada del partit de Lliga que enfronta el Barça i l'Espanyol

El Departament d'Esports, els programes esportius de Catalunya Ràdio i Catalunya Informació estaran pendents durant tota la jornada de demà, dissabte, del partit de Lliga que enfronta el F.C. Barcelona i el RCD Espanyol.
El matx començarà a les 8 del vespre, però des de bon matí i, sobretot, les hores prèvies del partit, el Departament d'Esports tractarà de totes les novetats al voltant del derbi, tant en els butlletins horaris de Catalunya Ràdio com en tots els blocs de Catalunya Informació, amb connexions amb els hotels de concentració i amb el Camp Nou.
La transmissió d'en Puyal a Catalunya Ràdio començarà una hora abans de l'inici del derbi, a les 7 del vespre, amb els comentaris de Ricard Torquemada, Sandra Sarmiento, David Clupés i Albert Benet. Mentre duri la transmissió, Xavier Palau informarà puntualment de les novetats del partit que enfronta a la mateixa hora el Reial Madrid i el Betis. La transmissió d'en Puyal també inclourà, en el cas que el DKV Joventut passi de quarts de final, la transmissió de la segona semifinal de la Copa del Rei de Bàsquet, a partir de dos quarts de 9 del vespre, des del Palau dels Esports de la Comunitat de Madrid.
Anar al contingut