Catalunya Ràdio i Catalunya Informació fan un ampli seguiment de la constitució del nou Parlament

Els informatius es faran des de la mateixa cambra catalana per informar del procés que s'obre aquest dijous amb la creació del Parlament de la novena legislatura i, la setmana que ve, amb els debats d'investidura del nou president de la Generalitat.

Els Serveis Informatius de Catalunya Ràdio seguiran de manera puntual i exhaustiva, a partir d'aquest dijous 16 de desembre, la constitució del Parlament de Catalunya de la novena legislatura i el procés d'investidura del futur president de la Generalitat.

Aquest dijous, els butlletins del matí i L'Informatiu del migdia, editats per Victòria Vilaplana, es faran des de la seu parlamentària per informar de tots els detalls sobre la formació de la cambra.

L'informatiu del migdia i el Catalunya vespre, conduït per Kilian Sebrià, s'emetran també en directe des del Parlament la setmana que ve, coincidint amb el debat d'investidura, i els butlletins horaris seguiran durant tot el dia l'última hora del procés d'elecció del futur president de la Generalitat.

El debat d'investidura es podrà seguir en directe a través de Catalunya Informació.

catradio.cat
Anar al contingut