Catalunya Ràdio i Catalunya Informació fan diumenge un ampli seguiment de la jornada electoral

Manel Fuentes presentarà el programa especial a partir de les set del vespre en una emissió conjunta amb Catalunya Informació.

Aquest diumenge a la nit, Catalunya Ràdio i Catalunya Informació emetran conjuntament un programa especial conduït per Manel Fuentes per seguir els resultats de les eleccions generals. El programa començarà a les set del vespre i acabarà cap a la mitjanit.

Aquest programa comptarà amb una quinzena de punts de connexió per oferir en directe les primeres valoracions dels partits i donarà molta importància a l'opinió dels oients.

Manel Fuentes connectarà amb les seus del PSOE i del PP a Madrid per saber quin ambient es respira als quarters generals de les dues forces estatals majoritàries, i a Catalunya, tindrà línia directa amb les seus electorals del PSC, CiU, el PP, ERC, ICV-EUiA. També hi haurà connexions amb el País Valencià, les Illes Balears i Euskadi per saber com s'ha desenvolupat la jornada.

Abans de les vuit hi haurà una tertúlia política a l'estudi de Catalunya Ràdio amb representants de les diferents forces amb representació al Congrés dels Diputats.

Els oients que vulguin intervenir en aquest especial ho podran fer a través de Facebook facebook.com/catradio, de Twitter #Eleccions20n, pel correu electrònic eleccions@catradio.cat o enviant un SMS amb la paraula ‘catelec' al número 27033. Francesc Cano informarà dels comentaris que es facin a les xarxes socials. I durant tot el dia podran trobar la informació actualitzada sobre la participació i els resultats a través del Twitter de Catalunya Informació i del 324.cat.

A les vuit en punt, Manel Fuentes oferirà el resultat de l'enquesta encarregada per Catalunya Ràdio i TV3 a l'empresa TNS Demoscopia, amb una mostra de 190 mil votants de 1.250 col·legis electorals repartits per tot l'Estat espanyol.

El programa tindrà una segona tertúlia amb el degà de la facultat de Ciències Polítiques i Sociologia de la UAB, Salvador Cardús; la catedràtica de Grec de la UB, Eulàlia Vintró; l'escriptor i periodista Joan Carles Girauta; el professor d'Història Contemporània de la UAB, Joan B. Culla; i el catedràtic de Ciències Polítiques de la UAB, Joan Subirats. Els analistes valoraran els resultats que es vagin sabent al llarg de la nit.

La contracrònica anirà a càrrec de ‘La campanya domèstica' que oferirà en petites dosis i amb sentit de l'humor l'altra cara de la campanya electoral. L'espai el protagonitza l'equip de ‘Problemes domèstics' d'El matí de Catalunya Ràdio.

Seguiment de la jornada electoral
Durant tot el diumenge hi haurà un seguiment exhaustiu de les votacions. Catalunya Ràdio n'informarà als butlletins horaris i als informatius, i Catalunya Informació anirà donant els detalls de la jornada electoral als corresponents blocs informatius.

Catalunya Ràdio i Catalunya Informació explicaran totes les incidències del dia, amb la constitució de les meses electorals a les vuit del matí i el començament de les votacions una hora després. Les dues emissores es faran ressò dels percentatges de participació als avanços del migdia i de la tarda, i informaran puntualment dels resultats oficials.

catradio.cat/
Anar al contingut