Un moment de la flasmob a la porta de Catalunya Ràdio
Un moment de la flasmob a la porta de Catalunya Ràdio

Catalunya Ràdio ha fet avui una flashmob basada en "La La Land" per anunciar el programa especial "L'Oscar som nosaltres", amb Àlex Gorina, que es farà la matinada de diumenge a dilluns

El programa es farà la matinada de diumenge a dilluns, des de les dues fins a les sis, i es farà un seguiment especial de la gala dels Oscar de Hollywood.

Aquest migdia, i a la porta de Catalunya Ràdio, s'ha fet una flashmob de dos minuts de durada, basada en el número inicial del musical "La La Land" ("La ciutat de les estrelles")  que es perfila com la guanyadora de la nit dels Oscars. Aquesta flashmob, de dos minuts de durada, ha estat protagonitzada per l'equip artístic de Jorge Fernàndez-Hidalgo Estudi de Dansa i es basa en la primera escena de la pel·lícula de   Damien Chazelle en què s'interpreta la cançó "Another Day of Sun", composta per Justin Hurwitz. L'acció s'ha pogut seguir a partir de les onze, en directe, per Facebook live.

El resultat final d'aquesta flashmob es podrà veure a partir de demà, en un vídeo 360º al web de Catalunya Ràdio, i en un clip especial per a l'ocasió, realitzat per Ramon Millà i l'equip de càmeres de Mitjans Digitals de la CCMA.

El programa "L'Oscar som nosaltres"

L'objectiu d'aquesta acció és promoure l'edició especial de "La finestra indiscreta",  d'Àlex Gorina, per a la nit dels Oscars, els premis de l'Acadèmia d'Arts i Ciències Cinematogràfiques de Hollywood, que celebren la 89a edició des de Los Angeles, en un any espectacular, presentats per Jimmy Kimmel.

A més dels resultats de "La La Land" ("La ciutat de les estrelles"), caldrà veure si les pel·lícules amb temàtica racial: "Moonlight", "Fences" o  "Figuras ocultas", no es faran un espai important després de la polèmica originada l'any passat.

El programa també estarà molt pendent de veure si " Timecode",  de Juanjo Giménez,  pot ser el primer curt català guanyador d'un Oscar en la categoria de curts d'imatge real.

En l'especial, "L'Oscar som nosaltres", protagonitzat per Àlex Gorina, col·laborarà tot l'equip de "La finestra indiscreta", amb la producció de Sílvia Andrés i el muntatge sonor d'Oriol Fidalgo que farà el seguiment de la cerimònia, conjuntament amb els serveis informatius de Catalunya Ràdio. També hi participaran la corresponsal Cèlia Cernadas, des de Hollywood, i  tots els col·laboradors habituals del programa: Alfons Gorina, Desi de Fez, Marta Armengou, Guillem F. Marí, Fausto Fernández i Dimas Rodriguez. Hi haurà la col·laboració especial de Josep M. Bunyol, Ferran Auberni i la participació estel·lar de Jaume Figueras.

Totes les pel·lícules, les músiques, les cançons i les veus dels protagonistes de la nit acompanyaran la transmissió més cinèfila i alegre de totes les nits dels Oscars a la ràdio.

Dins d'aquest desplegament per a la cerimònia dels Oscars, a partir d'avui, els oients poden participar en "la porra dels Oscars", del web de Catalunya Ràdio anant aquí:

El guanyador del concurs pot guanyar una Smart TV Full HD.

Els Oscars als mitjans digitals de la CCMA

A partir d'avui es pot veure una pàgina web feta per Mitjans Digitals de la CCMA on es poden seguir en detall tots els preparatius de la cerimònia i també les programacions especials de TV3 i Catalunya Ràdio per aquests premis

 

#catradioballa

#oscarscatradio

catradio.cat/LaPorraDelsOscar

ccma.cat/EspecialOscars

catradio.cat

facebook.com/catradio

twitter.com/catalunyaradio

Anar al contingut