Catalunya Ràdio firma un acord amb el CCCB per ampliar l'Arxiu Sonor de Catradio.cat

Catalunya Ràdio i el CCCB signen un conveni de col·laboració entre les dues entitats que tindrà lloc el dimarts 12 de febrer a les onze del matí al CCCB.
Arxiu Sonor de Catalunya Ràdio

Arxiu Sonor de Catalunya Ràdio

El director de Catalunya Ràdio, Fèlix Riera, i el director del CCCB, Marçal Sintes, signaran dimarts un acord que estableix diverses formes de col·laboració entre les dues entitats. El compliment d'aquest conveni implica que el CCCB posa el seu fons a disposició de Catalunya Ràdio per dotar de contingut l'Arxiu Sonor del web de l'emissora amb els documents de més valor que el centre ha generat al llarg de la seva història. Catalunya Ràdio, per la seva part, es compromet a difondre les activitats que organitza el CCCB a través de les seves emissores i els seus portals d'internet. D'altra banda, el CCCB garanteix la presència de Catalunya Ràdio en els elements de difusió que es desprenen de les activitats del centre.

La primera de les col·laboracions entre Catalunya Ràdio i el CCCB s'ha concretat en l'exposició El Paral·lel, Barcelona 1894-1939 que acull actualment el centre i que també té el seu espai a Catradio.cat. Al llarg d'aquest any 2013, la col·laboració es visualitzarà en altres projectes que organitza el Centre com són l'exposició Arxiu Bolaño, 1977-2003 o la festa literària Kosmopolis 13.

L'acte de signatura comptarà amb la presència de Fèlix Riera, director de Catalunya Ràdio; Marc Garriga, responsable de Nous Formats i Internet de Catalunya Ràdio, i Marçal Sintes, director del CCCB.

catradio.cat

facebook.com/catradio
twitter.com/catalunyaradio