Catalunya Ràdio fa ruta per Europa i n'explica la realitat de cara a les eleccions del 25 de maig

Amb motiu de les eleccions europees, els periodistes Cèlia Cernadas i Sergi Roca viatgen en paral·lel pel nord i pel sud d'Europa per analitzar el context de crisi econòmica i l'evolució dels moviments populistes.

Catalunya Ràdio acostarà els oients a la realitat d'Europa amb les cròniques sobre el terreny dels periodistes Cèlia Cernadas i Sergi Roca, redactors dels Serveis Informatius de l'emissora. A partir de dilluns, faran ruta en paral·lel pel nord i pel sud d'un continent fracturat per la crisi per explicar en quina situació es troba, pocs dies abans de les eleccions europees, amb connexions i reportatges a El matí de Catalunya Ràdio, l'informatiu Catalunya vespre i Catalunya Informació.
 
Així doncs, durant la setmana del 5 al 9 de maig, Cèlia Cernadas farà ruta pel nord d'Europa i farà parada a Holanda, Polònia, Estònia, Finlàndia i Alemanya. En el cas de Sergi Roca, resseguirà el sud del continent, amb aturades a Portugal, Itàlia, Croàcia, Bulgària i Grècia.
 
Durant les rutes respectives, Cernadas i Roca entrevistaran ciutadans, especialistes i personalitats de cada país. Aquests testimonis ajudaran a analitzar la situació d'Europa en el context de crisi econòmica dels últims anys i l'evolució dels moviments populistes i d'extrema dreta durant aquest període. I, enmig d'aquest escenari, exposaran situacions similars i oposades que ha viscut l'Europa del nord i l'Europa del sud.
 
Les cròniques i els reportatges emesos en directe es podran tornar a escoltar al web de Catalunya Ràdio, on també hi haurà fotografies que il·lustraran la ruta per les dues Europes.
 
 
Catradio.cat/catradio
Facebook.com/catradio
Twitter.com/catalunyaradio
Anar al contingut