La pàgina agregadora de podcasts de Catalunya Ràdio
La pàgina agregadora de podcasts de Catalunya Ràdio
Nou servei agregador

Catalunya Ràdio estrena una pàgina d'accés a tots els podcasts

L'emissora estrena un nou servei web que agrega tots els podcasts del grup d'emissores: Catalunya Ràdio, Catalunya Informació, iCat.cat i Catalunya Música.

A través d'aquest servei, que es troba a l'adreça catradio.cat/podcast, els usuaris es poden descarregar els àudios dels programes i seccions automàticament al seu ordinador o dispositiu mòbil, per després poder-ne gaudir en qualsevol moment, sense necessitat de tenir connexió a internet.

Els usuaris poden filtrar per emissores, i poden accedir a tota l'oferta de podcasts ordenada per programes i seccions. Quan l'oient té un programa de subscripció a podcast instal·lat al seu dispositiu, és a través d'aquesta pàgina que pot generar la subscripció, per rebre de forma automàtica les noves emissions tan bon punt es publiquen al web.

Des de la pàgina també es facilita l'accés al web del programa o la secció dins l'entorn de podcasts d'iTunes, el servei multimèdia d'Apple, àmpliament utilitzat pels usuaris.

El servei agregador de podcasts de Catalunya Ràdio és accessible des de qualsevol dispositiu (mòbils, tauletes i ordinadors).

 

catradio.cat/podcast

 

Anar al contingut