Catalunya Ràdio estrena un nou 'Generació digital' amb Albert Miralles i Roger Seró

El programa dedicat a l'oci electrònic i la cultura digital obre demà una nova etapa i es converteix en una finestra d'iCat.cat a la ràdio, incorporant novetats en la presentació i els continguts.

El programa Generació digital de Catalunya Ràdio estrena aquest dissabte, 16 de març, una nova etapa amb els presentadors Albert Miralles i Roger Seró, que actualment condueixen Els experts, el despertador cultural de l'emissora online iCat.cat. Amb aquestes incorporacions a l'equip i les noves seccions que es posaran en marxa, l'espai de Catalunya Ràdio dedicat a l'entreteniment digital, dirigit per Albert Murillo, potencia la presència d'iCat.cat a la ràdio, cada dissabte, a partir de les quatre de la tarda.
 
Generació digital inclou a partir d'ara dues noves seccions quinzenals. D'una banda, Àlex Gutiérrez, cap de la secció Mèdia del diari Ara, comentarà les novetats audiovisuals de cinema i sèries en qualsevol format. De l'altra, 'La finestra dispersa' serà la nova secció de Francesc Xavier Blasco, especialista del programa en videojocs i cultura dels anys 80, que parlarà de les novetats més culturalment disperses de la setmana.
 
L'espai d'entreteniment digital manté seccions habituals com la connexió amb la Garrotxa per parlar amb el senyor Riudebitlles, l'home més analògic de Catalunya Ràdio, i l'espai dels favorits de Gina Tost, experta en tendències digitals del programa. El Generació digital també continuarà escoltant música en directe i coneixent els emprenedors tecnològics més intrèpids de Catalunya.
 
Generació digital és l'espai sobre la cultura de l'entreteniment digital que s'emet cada dissabte de quatre a sis de la tarda a Catalunya Ràdio, amb Albert Miralles i Roger Seró. La versió televisiva del programa, presentada per Lluís Marquina, s'emet  els dissabtes a les deu del vespre al Canal 33.
 
 
catradio.cat/generacio
facebook.com/generaciodigital
twitter.com/gendigital
ÀUDIOS RELACIONATS
Anar al contingut