Catalunya Ràdio estrena "Linca't", un nou espai de promoció cultural

"Linca't" és la renovació de l'espai "No t'ho perdis" quan es compleixen deu anys de difusió de tota l'activitat cultural que es fa a tot el país. Les peces s'emeten a Catalunya Ràdio, Catalunya Música i iCat, i fan difusió de les propostes culturals que contenen els acords institucionals de la CCMA.

Catalunya Ràdio, Catalunya Música i iCat emeten, des de l'inici del mes de novembre,  les peces de prescripció cultural "Linca't", un nou espai de promoció i intercanvi cultural que difon les propostes incloses en els acords institucionals de la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals (CCMA), i que des de fa deu anys s'emetien en el format titulat "No t'ho perdis". La nova agenda cultural "Linca't" referma el compromís de la CCMA amb la difusió de l'activitat cultural que té lloc per tot el territori català.  

El Grup d'Emissores de Catalunya Ràdio renova així, en l'inici de la temporada 2017-2018, la promoció cultural estable amb un format actualitzat, més contemporani i més dinàmic. La renovació d'aquests contenidors culturals és total, amb noves caretes d'entrada i de sortida i nou disseny musical, més directe i més rítmic.

Tant el lema de presentació de l'espai ("El teu enllaç amb la cultura a Catalunya Ràdio", o al canal corresponent)  com els textos de cada prescripció apel·len de manera directa a una audiència més activa i rejovenida, amb la clara intenció que connectin amb el nou estil de prescripció cultural de "Linca't".   

Cadascun d'aquests espais d'intercanvi cultural farà dues prescripcions culturals: es tracta d'un fort increment de la informació cultural en les antenes de Catalunya Ràdio, fins a doblar la seva incidència en les tres emissores.

L'etiqueta a les xarxes socials d'aquesta proposta cultural és #CatRàdioésCultura.

 

catradio.cat

twitter.com/catalunyaradio

facebook.com/catradio 

 

Anar al contingut