Catalunya Ràdio estrena la sèrie de programes online "Les passions, segons Rafael Argullol"

Catradio.cat publicarà a partir d'aquest dimecres, 28 de maig, un espai quinzenal on l'escriptor i filòsof Rafael Argullol reflexiona sobre les passions, que anomena "forces, poders, instruments de creació i destrucció".

Catalunya Ràdio estrena aquest dimecres, 28 de maig, la sèrie de programes "Les passions, segons Rafael Argullol" a Catradio.cat. L'amor centrarà les reflexions del primer capítol d'aquest espai, que gira al voltant de les reflexions de l'escriptor i filòsof Rafael Argullol, catedràtic d'Estètica i Teoria de les Arts a la Facultat d'Humanitats de la Universitat Pompeu Fabra i autor d'una trentena de llibres en diferents àmbits literaris. Argullol desenvolupa la seva tesi en conversa amb el director de l'emissora, Fèlix Riera.
 
Per Argullol, "sense passions caiem en l'apatia i en la indiferència". Per això, Catalunya Ràdio s'ha decidit a emprendre aquest viatge a través de les passions humanes guiats per aquest escriptor i filòsof, amb una sèrie de programes exclusius per al web. Rafael Argullol considera que "les passions són tan essencials a la condició humana com ho són la sang, els ossos, el cor, el cervell". De fet, diu que són la clau per definir l'home.
 
"Les passions, segons Rafael Argullol" es presenta en format àudio i amb un petit tràiler de vídeo on es pot palpar l'essència de les converses del filòsof amb Fèlix Riera. Cada capítol, d'uns 45 minuts de durada, veurà la llum en dimecres, de forma quinzenal, exclusivament a l'entorn digital. Després del capítol sobre l'amor, arribaran els programes dedicats al poder, la bellesa, el joc, l'art, l'exploració, l'amistat, el mal, la identitat, la ira i el passat, entre d'altres.
 
A la pàgina web creada expressament per presentar el projecte, cada programa disposarà d'una guia, on l'usuari podrà descobrir totes les referències literàries, musicals i cinematogràfiques que s'esmenten en aquell capítol. D'aquesta manera, a través d'enllaços web, la guia permetrà aprofundir en el tema a tothom qui ho desitgi.
 
 
Catradio.cat
Facebook.com/catradio
Twitter.com/catalunyaradio
Anar al contingut