El nou dissseny de catradio.cat
El nou dissseny de catradio.cat

Catalunya Ràdio estrena avui un nou disseny de la web, més intuïtiva i dinàmica

A partir d'avui, Catradio.cat es renova amb una nova imatge, potencia els directes de l'emissora i els continguts dels programes que ja s'han emès i estrena articles d'opinió dels realitzadors i especialistes de la casa

Catalunya Ràdio reorganitza el portal principal a partir d'avui, dijous. El nou disseny de la pàgina inicial i del menú neix de la voluntat de millorar el servei, de flexibilitzar l'estructura de la web i de fer més intuïtiva l'experiència dels oients a l'entorn digital. L'usuari de Catradio.cat hi trobarà novetats estètiques i també continguts diferents.

L'objectiu és reforçar i potenciar la presència de les emissions en directe en l'obertura de la web, a més de posar en valor la feina feta pels programes i el conjunt d'emissores. També es facilita la subscripció als podcasts i l'accés a l'hora a hora dels programes, amb tots els àudios dels últims deu dies. D'altra banda, la pàgina afegeix una finestra a l'actualitat generada des dels àmbits informatius.

La renovació de continguts està marcada, sobretot, per l'estrena d'articles temàtics cada dia. Batejat com a "Pòstit", les diferents firmes d'aquest nou espai escriuran apunts personals sobre diversos temes, com ara cinema, esports, gastronomia o tendències. Mònica Terribas, Ricard Ustrell, Òscar Fernández, Cristina Bordas, Blai Marsé, Mariola Dinarès, Empar Moliner o Francesc Mauri són alguns dels realitzadors i experts que hi exposaran la seva mirada.

Les novetats no s'acaben aquí. Catalunya Ràdio estrenarà al febrer una nova aplicació amb una oferta de continguts més àmplia, presentada de manera més visual. A més, s'incorporaran nous programes a la graella, exclusius per internet.

 

#catradioesmou

catradio.cat

facebook.com/catradio

twitter.com/catalunyaradio

Anar al contingut