Catalunya Ràdio emet 'Els optimistes' en directe des de la Universitat Pompeu Fabra

El concurs dels migdies continua la seva gira universitària, aquest dimecres a la Facultat de Comunicació de la UPF, on actuarà en directe el grup Coriolà.

El programa de Catalunya Ràdio Els optimistes, presentat per Àngel Llàcer i Manu Guix, s'emetrà en directe aquest dimecres, 17 d'abril, a partir de les dotze del migdia, des de l'Auditori de la Facultat de Comunicació de la Universitat Pompeu Fabra. El concurs dels migdies continua amb el seu objectiu d'acostar el mitjà radiofònic als joves estudiants universitaris de Periodisme i Comunicació del país.

Els concursants que participaran a l'emissió especial de dimecres seran dos alumnes de la mateixa UPF, que podran participar durant una setmana al programa. Al final del concurs, Els optimistes anunciaran el nom d'un altre estudiant que acompanyarà l'equip de l'espai radiofònic una altra setmana, a partir dels currículums que els interessats els han enviat prèviament.

Aquesta sortida especial d'Els optimistes comptarà amb l'actuació en directe del grup maresmenc Coriolà, guanyador del Premi Joventut 2012 del Sona 9. Aquesta formació de folk pop, que té poc més d'un any de vida, presentarà el seu primer àlbum, L'escalfor.
 
El concurs Els optimistes s'emet de dilluns a divendres, de dotze a una del migdia.
 
 
catradio.cat/elsoptimistes
facebook.com/elsoptimistes
twitter.com/elsoptimistes