Manel Alías
Manel Alías

Catalunya Ràdio emet disset reportatges sobre la Revolució Russa

A partir de divendres, 13 d'octubre, "El matí de Catalunya Ràdio" emetrà la sèrie "100 anys de la Revolució Russa: 17 preguntes, 17 curiositats", signada per Manel Alías, corresponsal de Catalunya Ràdio a Moscou. Els disset reportatges es podran seguir també a Catalunya Informació i al portal Catradio.cat.

"El matí de Catalunya Ràdio" emetrà a partir de divendres, 13 d'octubre, la sèrie de disset reportatges titulada "100 anys de la Revolució Russa: 17 preguntes, 17 curiositats", elaborada per Manel Alías, corresponsal de Catalunya Ràdio a Moscou.

Com es va viure aquell esdeveniment històric? Què en queda de Lenin a la Rússia actual? Des del declivi de l'imperi de Nicolau II, últim tsar de Rússia, fins a la revolució que va canviar la història de mig món, Manel Alías respon a disset preguntes sobre uns fets que van esclatar ara fa cent anys i que van culminar el 7 de novembre del 1917.

Des de divendres, 13 d'octubre, fins al 7 de novembre, Manel Alías farà cada dia, de dilluns a divendres, un compte enrere particular que es podrà seguir també a Catalunya Informació i al portal Catradio.cat.

 

catradio.cat/mati

facebook.com/elmatidecatalunyaradio

twitter.com/maticatradio

 

Anar al contingut