Ramon Llull
Ramon Llull

Catalunya Ràdio comença avui l'emissió d'"Itinerari Llull, 700 anys de viatges i lletres"

Es tracta d'un espai que es comença a emetre dins el programa "Interferències" de Montse Virgili" i que commemora els 700 aniversari de la mort del filòsof i escriptor mallorquí

Catalunya Ràdio comença a emetre aquest migdia "Itinerari Llull, 700 anys de viatges i lletres", que presenta i dirigeix Dolors Martínez, amb la col·laboració de la veu de Joan Anton Ramoneda, que interpreta el savi mallorquí. La durada de cada espai és d'uns dos minuts i s'emetrà diàriament fins al desembre, a dos quarts de dues del migdia. El seu autor és l'especialista en Ramon Llull Joan Santanach.

Santanach ha destacat:  "Ben pocs personatges històrics són equiparables a Ramon Llull. Va viure una vida plena de viatges i episodis novel·lescos, d'una activitat incessant, al mateix temps que va escriure més de 260 llibres. Les seves obres han estat llegides, transmeses en múltiples llengües i comentades durant més de set-cents anys arreu d'Europa, sovint més enllà, i continua sent un autor de referència. L''Itinerari Llull. 700 anys de viatges i lletres' proposa una aproximació a la figura, la biografia i la posteritat de Llull a través dels seus textos i dels d'aquells que l'han llegit i s'hi han apassionat."

 

catradio.cat/interferencies 

twitter.com/interfecatradio

 

Anar al contingut