Catalunya Ràdio celebra les dues mil transmissions de futbol en català d'en Puyal

L'equip de "La TdP" recorda l'efemèride demà durant la transmissió del Barça-Màlaga de la Copa del Rei a Catalunya Ràdio.

Catalunya Ràdio celebra les dues mil transmissions de futbol en català de Joaquim Maria Puyal, aquest dimecres, 16 de gener, amb el partit Barça-Màlaga de la Copa del Rei. L'equip de La TdP arriba als dos mil partits amb la transmissió des del Camp Nou de l'enfrontament d'anada de quarts de final de Copa entre el F. C. Barcelona i el Màlaga C. F.

La transmissió d'en Puyal començarà a dos quarts de nou del vespre recordant alguns dels millors moments dels dos mil partits disputats en més de 36 anys de futbol en català. La narració del partit, a partir de dos quarts de deu, anirà a càrrec de Joaquim Maria Puyal i el seu equip, format per un ampli ventall de professionals de la ràdio i de l'esport que fan possible quatre hores de transmissió. La TdP ofereix comentaris, seccions, valoracions, participació dels oients, l'anàlisi i les opinions dels protagonistes, durant l'avantmatx, la narració i el postpartit.

Des del dia 5 de setembre de l'any 1976 fins avui, Joaquim Maria Puyal ha transmès dos mil partits de futbol en català. Els primers anys, des de Ràdio Barcelona, i a partir del 1985, a Catalunya Ràdio.

Joaquim Maria Puyal és el màxim responsable de La transmissió d'en Puyal a Catalunya Ràdio, que ofereix la narració de tots els partits oficials que juga el Futbol Club Barcelona.

catradio.cat/latdp

facebook.com/LaTdP
twitter.com/latdp

Anar al contingut