Catalunya Música transmetrà, dilluns, el concert del desè aniversari del Quartet Casals

Catalunya Música transmetrà dilluns que ve el concert del desè aniversari del Quartet Casals, des del Palau de la Música Catalana. La transmissió començarà uns minuts abans de dos quarts de 9 del vespre. Els comentaris els farà Montse Aguilera.

El Quartet Casals interpretarà obres de Franz Joseph Haydn, Béla Bartók i Franz Schubert. El concert serveix per commemorar els deu anys de la formació i també per inaugurar la sisena temporada de cambra d'Ibercamera.
Els germans Tomàs van fundar aquest quartet l'any 1997 i la resta de components són la violinista Vera Martínez Mehner i Jonathan Brown, viola. L'any passat, van rebre el Premi de Música Ciutat de Barcelona, per l'alta qualitat de les seves gravacions i actuacions en directe, com també per la seva àmplia projecció internacional.
Des de fa temps, el Quartet Casals està reconegut com un dels quartets europeus més extraordinaris. Ha rebut el reconeixement de la crítica i premis internacionals importants com el primer del Concurs Internacional per a Quartets de Corda de Londres (2000), el premi de la premsa catalana com a millor grup de música clàssica del mateix any i el primer Premi del Concurs Internacional per a Quartets de Corda Johannes Brahms d'Hamburg (2002).
Anar al contingut